Annonce:
Annonce:

Knudsen: Fodbold er ubarmhjertigt

- Jeg har været under et stort pres det sidste halvandet år, siger Silkeborgs fyrede cheftræner Peder Knudsen, som mener, at han og holdet har været ramt af stolpe-ud

Om Peder Knudsen fortsætter i en ny funktion i Silkeborg, eller bliver træner et andet sted, har han endnu ikke tænkt over. Men han bliver i fodbold. (Foto: Kim Agersten)
Om Peder Knudsen fortsætter i en ny funktion i Silkeborg, eller bliver træner et andet sted, har han endnu ikke tænkt over. Men han bliver i fodbold. (Foto: Kim Agersten)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

Peder Knudsen har tre kampe tilbage som Silkeborg-træner efter mange år i klubben - de sidste halvandet som cheftræner. Han fik tirsdag besked om fyringen, som det dog har trukket op til i noget tid med den skuffende femteplads i 1. division.

- Jeg har da jævnligt talt med mine overordnede om situationen, evalueret på spillerne og på kampene, siger Knudsen til ekstrabladet.dk

- Jeg har været under et stort pres det sidste halvandet år, og vi har især på hjemmebane spillet nogle mindre gode kampe, som har fået presset fra omgivelserne til at stige, siger Knudsen.

- Men vi har også været uheldige. Jeg siger ikke, at vi burde have vundet alle kampe det sidste halvandet år. Men vi har spillet mange kampe, hvor vi har været modstanderne overlegne og ikke har fået udbytte af det. Det kan man jo så også vælge at kalde noget andet end uheld, siger Knudsen.

Fodbold ubarmhjertigt og glædeligt
Silkeborg-træneren fortryder dog ikke det koncept, han har kørt med holdet, og han har ikke tænkt sig at ændre drastisk på det i de sidste tre kampe i efteråret, hvor han stadig står i spidsen for holdet.

- Jeg ville ikke ændre noget i bagklogskabens lys. Men det er da klart, at jeg i de sidste kampe måske justerer nogle småting, som man altid gør, siger Knudsen, som først vil begynde at tænke på sin fremtid, når han til nytår stopper som cheftræner.

- Vi har snakket lidt frem og tilbage om andre funktioner i klubben. Men i første omgang koncentrerer jeg mig om de sidste tre kampe i efteråret.

- Men jeg vil blive i fodbold, og også gerne som træner. Fodbold er ubarmhjertigt, men det er også en meget glædelig og belønnende ting at arbejde med. Så fordi det blæser lidt, behøver man jo ikke lægge sig ned, siger Peder Knudsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: