Morten Bruun: Uforståeligt

Morten Bruun er rystet over situationen i Silkeborg, og han kalder det uforståeligt, at man så kort tid efter Peter Kjærs ansættelse ikke er enige om økonomien

Mortern Bruun forstår ikke, hvad det er, der sker i Silkeborg. (Foto: Anders Brohus)
Mortern Bruun forstår ikke, hvad det er, der sker i Silkeborg. (Foto: Anders Brohus)

Silkeborg-koryfæet Morten Bruun havde ikke lige set fyringen af Peder Knudsen og Peter Kjærs opsigelse komme.

- Jeg er faktisk rystet over nyheden, for det havde jeg ikke ventet. Jeg synes, det er utroligt ærgerligt og ikke noget positivt signal, siger Morten Bruun til TV2.

- Hvor meget jeg end holder af klubben, så er jeg nødt til at sige, at troværdigheden er ikke ret stor. Det er iøvrigt også ret usædvanligt, at man skal have en cheftræner i spidsen for sit hold i tre kampe endnu efter man har fyret ham, siger Bruun, som dog indrømmer at Peder Knudsen måske ikke var den rette mand til jobbet lige nu.

- Jeg har også tænkt tanken omkring Peder Knudsen - om hvor længe han holder i det job, fordi de sportslige resultater har været meget utilfredsstillende, siger Morten Bruun.

- At Peter Kjær så også i samme moment trækker dig fra posten, det synes jeg er ærgerligt. Og jeg kan sådan set ikke forstå, at man så kort tid efter en ansættelse må finde ud af, at nogle økonomiske forudsætninger ikke helt hænger sammen.