Lyngby henter Dennis Cagara

Dennis Cagara er tilbage i Lyngby, som han også spillede for i 2011. Han kommer til klubben på en fri transfer efter mandagens brud med Karlsruhe

Venstre backen Dennis Cagara blev mandag fristillet i Karlsruhe, så han også efter transfervinduets lukning kunne finde en ny klub. Det er sket nu, idet han har lavet en ét-årig kontrakt med Lyngby, som han også optrådte for i efteråret 2011.

- Vi er glade for at tilknytte Dennis sæsonen ud. Efter salget af Helstrup, som har spillet de fleste af sine minutter i år som venstre back, har det været et ønske at få tilført en kvalitetsspiller mere til venstre side af banen, således at vi kan opretholde en sund konkurrencesituation på så mange positioner som muligt. Dennis har været i klubben tidligere, hvilket gør at han hurtigt vil kunne falde ind i både spillestil og hverdag, siger cheftræner Johan Lange til klubbens hjemmeside.

Dermed får Lyngby en tiltrængt forstærkning oven på et transfervindue, der har været overordentligt hårdt ved de kongeblå. De har måttet sige farvel til blandt andre Kim Aabech, Thomas Rasmussen, Fanol Perdedaj, Yussuf Poulsen, Ryan Johnson Laursen og Frederik Helstrup.

Efter bruddet med Lyngby i december 2011 fik Cagara kontrakt med FSV Frankfurt og skiftede siden til Karlsruhe, hvor hans kontrakt altså blev ophævet i mandags.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere