1. division: Silkeborg får kontakt med toppen efter sejr

På hjemmebane vandt Silkeborg med 2-0 over Vendsyssel FF. Holdet bider sig dermed fast i toppen af 1. division

Silkeborg IF har haft det vanskeligt, efter at holdet i sidste sæson rykkede ud af Superligaen og skiftede Viggo Jensen ud med Jesper Sørensen på trænerposten.

Nu er resultaterne dog ved at vende til Silkeborgs fordel. I sidste uge vandt holdet ude over Vejle, og søndag fortsatte spillerne den gode stime ved at besejre gæsterne fra Vendsyssel FF med 2-0.

Den helt store Silkeborg-helt blev Morten Beck Andersen, der kom til klubben i sommerpausen efter en målrig sæson i Skive.

Den store angriber scorede begge hjemmeholdets mål efter henholdsvis 54 og 82 minutter.

Silkeborg er nu ubesejret i fem kampe. Sidst klubben tabte var i begyndelsen af oktober netop på hjemmebane mod dagens gæster fra Vendsyssel.

Det andet nedrykkerhold fra Horsens vandt søndag deres hjemmekamp mod oprykkerne fra Marienlyst med 4-1 på mål af Henrik Toft, Jude Nworuh Jeppe Mehl og Søren Jensen, mens Jakob Udesen reducerede for udeholdet.

I Herfølge vandt HB Køge med stensikre 3-0 over Hvidovre på et hattrick af den lynhurtige angriber Jeppe Kjær.

Lokalopgøret mellem AB og Brønshøj endte 1-1. Den tidligere landsholdsspiller Marc Nygaard udlignede for akademikerne efter 84 minutter. Det var blot minuttet efter, at Emil Berggren havde bragt Brønshøj foran.

I stillingen rykker Silkeborg op på 27 point i 1. division. Det placerer dem bag Horsens der ligger på den oprykningsgivende andenplads med 32 point, ligesom også HB Køge og Lyngby er foran Silkeborg med henholdsvis et og to point.

Alle tre konkurrenter har dog spillet en kamp mere end Silkeborg.

I bunden ligger AB og Marienlyst fortsat under stregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere