Favoritsejre til HB Køge og Horsens i 1. division

AC Horsens og HB Køge gjorde ligesom Silkeborg og levede op til favoritværdigheden i NordicBet Ligaen søndag eftermiddag.

Der har så sandelig været mange overraskelser i NordicBet Ligaen i denne sæson, men søndag gik det for en sjælden gangs skyld efter oddsene, da bolden rullede i den næstbedste danske fodboldrække.

Det hele startede med en Silkeborg-sejr på 2-0 over Vendsyssel i den tidlige kamp og blev senere fulgt op at sejre til HB Køge og AC Horsens.

Førstnævnte vandt 3-0 over oprykkerne fra Hvidovre, og endnu en gang var Jeppe Kjær dagens mand i skysovs for fusionsklubben. Den målfarlige angriber scorede alle tre mål i KB Køges sikre sejr.

AC Horsens har været temmelig ustabile i denne sæson, men i dag var der ingen slinger i den gule vals, da Superliga-nedrykkerne vandt 4-1 hjemme over Marienlyst. Henrik Toft, Jude Nworuh, Jeppe Mehl og Søren Jensen scorede for værterne, mens Jakob Udesen pyntede for gæsterne.

I Gladsaxe endte bundopgøret mellem AB og Brønshøj 1-1. Emil Berggren scorede for hvepsene, mens genopståede Marc Nygaard udlignede for hjemmeholdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere