Tophold satte til: Hobro måtte nøjes med uafgjort

Hobro satte en føring på 2-0 over styr i Vejle, men fik dog stadig point med hjem i 1. divisionsopgøret

Hobro var foran 2-0, men måtte nøjes med 2-2 i Vejle (Foto: Anita Graversen)
Hobro var foran 2-0, men måtte nøjes med 2-2 i Vejle (Foto: Anita Graversen)

Med 2-2 i Vejle øger Hobro sin føring i fodboldens 1. division.

Hobro førte ellers 2-0 efter to scoringer af Mads Jessen i første halvleg, men efter Vejles udligning var det hjemmeholdet, som var tættest på sejren i kampen mellem nummer fire og nummer et i dansk fodbolds næstbedste række.

Andreas Albers reducerede til 1-2 for Vejle fire minutter før pausen, og så var det et selvmål af målmand Jesper Rask, hårdt presset af Vejles Kaimar Saag, som gav udligningen 13 minutter før tid.

Jesper Rask havde til gengæld en imponerende refleksredning i kampens overtid, da Nicolaj Agger var alene med målmanden på venstrekanten.

Med det ene point, har Hobro nu fire points forspring til AC Horsens.

Modsat Horsens har Hobro en kamp i baghånden, inden holdet går på vinterpause. Hobro møder på onsdag bundholdet Marienlyst, som kun har to sejre i efterårets første 16 kampe.

Marienlyst vandt lørdag 2-1 hjemme over AB i en regulær bundkamp i 1. division. Jakob Udesen og Jens Mårtensen scorede for Marienlyst efter 38. og 76. minutter. Jonas Henriksen reducerede for AB et minut før tid.

I lørdagens sidste kamp i 1. division vandt Brønshøj hjemme 1-0 over Køge.

Marienlyst ligger inden denne weekends spillerunde isoleret på 1. divisions sidsteplads med syv point op til nærmeste konkurrent AB, og 11 point op til Hvidovre på den rigtige side af nedrykningsstregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere