TV: Fine mål i vigtig Vejle-sejr

Vejle rykker op på fjerdepladsen med sejr på udebane i lokalopgøret mod Fredericia

Vejle har udlignet til 1-1. (Foto fra Viasat)
Vejle har udlignet til 1-1. (Foto fra Viasat)

Vejle holder sig til i kampen om oprykning til Superligaen efter en stærk 3-1-sejr på udebane over lokalrivalerne fra Fredericia mandag aften.

Vejlenserne kom ellers bagud på Nikolaj Hagelskjærs fine scoring alene med keeperen på et kontraangreb midt i første halvleg, men allerede før pausen havde Vejle bragt sig i front.

Se Fredericias føringsmål her:

TV: Han dribler bolden hen over målmanden

Først hamrede Rasmus G. Hansen bolden ind til 1-1 med et venstredrøn, da han blev stukket fri i dybden, og derefter bragte Kristian Gaarde gæsterne i front på en ripost efter hjørnespark foran 1225 tilskuere i Fredericia.

Se Vejles udligning her:

TV: Hansen hamrer Vejle tilbage i lokalopgøret

Det var også Kristian Gaarde, der afgjorde kampen, da han midt i anden halvleg tæmmede bolden og sparkede den ind til 3-1 til Vejle efter en god Fredericia-periode i begyndelsen af anden halvleg.

Først i overtiden avr Fredericia for alvor tæt på en reducering, da Thomas Mikkelsen ramte udnersiden af overliggeren, men det blev i sidste ende til en sikker Vejle-sejr.

Med de tre point rykker Vejle op på fjerdepladsen i 1. division, mens Fredericia med nederlaget synes at være sat en del tilbage i den tætte kamp om oprykning - eller om andenpladsen, hvis man fraregner førende Hobro.

Se højdepunkter fra kampen i tv-klippet over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere