TV: Hobro styrer mod Superligaen

Træner Jon Dals mandskab fortsætter kursen mod Superligaen med en 1-0-sejr ude over Marienlyst

Karakteristiske Mads Jessen og resten af Hobro-mandskabet overvintrer komfortabelt på 1. divisions førsteplads efter 1-0 over Mariager. (Foto: Claus Bonnerup)
Karakteristiske Mads Jessen og resten af Hobro-mandskabet overvintrer komfortabelt på 1. divisions førsteplads efter 1-0 over Mariager. (Foto: Claus Bonnerup)

Hobro holder vinterpause på en suveræn førsteplads i 1. division efter en udesejr onsdag på 1-0 over Marienlyst.

Sejren lod vente længe på sig, da det først lykkedes Martin Thomsen at sikre Hobro de tre point med en scoring i overtiden.

Se Hobro sikre sejren dybt inde i overtiden i tv-klippet herunder:Hobro var på forhånd udråbt til storfavoritter imod fynboerne, der oven på et skidt efterår indtager en sidsteplads i Danmarks næstbedste række.

Marienlyst mødte dog op med en anelse selvtillid fra en hjemmesejr over AB, mens Hobros oprykningskandidater i sidste uge satte en 2-0-føring over styr i en udekamp mod Vejle og måtte nøjes med 2-2.

Det lignede længe en pointdeling mellem top og bund, men et godt stykke inde i overtiden fik Martin Thomsen sikret Hobro den forventede sejr.

Se også: TV: FCN trynede uheldige Hobro

Hobro topper 1. division med 42 point - syv mere end AC Horsens på andenpladsen.

Marienlyst har 8 point på sidstepladsen. Odense-klubben møder i weekenden Silkeborg i endnu et udsat opgør, der bliver den sidste 1. divisionskamp i 2013.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere