Johan Lange: Jeg skal ikke på pension

Johan Lange drømmer om snart at have et job igen, men afviser at kommentere, hvilke job han sigter efter, og om han kan se en fremtid med sin tidligere mentor Ståle Solbakken

Johan Lange er færdig i Lyngby. (Foto: Lars Poulsen)
Johan Lange er færdig i Lyngby. (Foto: Lars Poulsen)

Johan Lange forlader Lyngby med øjeblikkelig virkning efter bare et halvt års samarbejde. Han forklarer overfor klubbens hjemmeside, at man som cheftræner arbejder med en anden tidshorisont end den, Lyngby-ledelsen har lagt.

Lange og ledelsen har løbende holdt møder hen over efteråret, hvor det er blevet klart, at samarbejdet ikke kunne fortsætte. 34-årige Lange understreger, at skilsmissen med Lyngby sker i fuld fred og fordragelighed.

- Vi har haft en løbende dialog om, hvordan tingene går, og jeg har fuld forståelse for, at de vil drive en sund forretning og bygge klubben op fra bunden. Som træner arbejder jeg lidt mere nu og her, og derfor er det her ikke det, jeg ønsker. Vi er blevet enige om det her i fælles forståelse. Jeg er 100 procent enig i den linje, de har lagt for, hvordan klubben skal køre på, men som træner har du en anden horisont, og derfor er vi blevet enige om det her, siger Johan Lange til tipsbladet.dk.

Lyngby-FCK 1-2: Se højdepunkterne

Pokalkvartfinalen mod FC København og Langes tidligere mentor Ståle Solbakken blev altså hans sidste kamp som Lyngby-træner. Johan Lange går nu på jagt efter et nyt job, men om han skal være cheftræner, om han kan forestille sig at arbejde sammen med Solbakken igen, eller om han skal noget helt tredje, ønsker han ikke at svare på.

- Jeg har ambitioner som træner, og jeg skal ikke på pension. Men hvad det skal være, ved jeg ikke, og jeg ønsker egentlig heller ikke hverken at diskutere eller kommentere det. Jeg havde jo regnet med, at de her spørgsmål ville komme, men rent principielt har jeg besluttet, at jeg ikke vil kommentere konkrete muligheder. Det er lidt som skruen uden ende, hvis jeg begynder at sige noget om Ståle, for så bliver jeg spurgt om Thomas Frank næste gang, for ham kender jeg også. Der sker ting nogle gange ting, man ikke har turdet drømme om, og jeg kan kun sige, at jeg håber at få et job senere hen, siger Lange.

Johan Lange arbejdede som ungdomstræner i FC København, inden han blev forfremmet til assistent og siden kom til Wolverhampton, da Solbakken blev træner der i sommeren 2012. De blev fyret sammen i januar i år, og i sommer blev Lange så cheftræner i Lyngby.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer