Stolt Gravesen udtaget til drømmehold

- Det er en stor ting for mig, siger Thomas Gravesen, der er kåret som en af alle tiders største Vejle-spillere

Thomas Gravesen spillede på landsholdet fra 1998 til 2006. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Thomas Gravesen spillede på landsholdet fra 1998 til 2006. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Siden karrierestoppet i 2009 har der været en larmende tavshed omkring Thomas Gravesen.

Stortalentet, der brød igennem for Vejle i midten af halvfemserne, blev solgt til HSV og siden videre til Everton og Real Madrid, mens han blev synonym med fight og vilje på det danske landshold, inden han sluttede karrieren i skotske Celtic.

Med karrierestoppet fulgte samtidig en fuldstændig afstandtagen til pressen, og han har siden nægtet at udtale sig.

Men nu gik den ikke længere for den skaldede knægt, der efterhånden er blevet 37 år.

Vejle Amts Folkeblad har fanget ham, fordi han af avisens læsere er blevet kåret som en af Vejle Boldklubs største spillere nogensinde.

Blandt adskillige koryfæer er han valgt ind på et allstar-hold bestående af stjerner som Allan Simonsen, Ulrik Le Fevre, Steen Tychosen, Tommy Troelsen og John Sivebæk. Og det er en stolt 'Graver', man har fået i tale.

- Selvfølgelig har det betydning for mig at komme med på alle tiders VB-hold. Det er en stor ting for mig, at folk husker det, man har lavet, og lige så stort, at de ofrer tiden og ressourcerne på at stemme på mig, siger den nu 37-årige Thomas Gravesen til avisen.

Se også: Vanvittig historie om Gravesen løber verden rundtSe også: Rædselsfuldt: Gravesen hænger på ruin

- Når man kigger på de mange fantastiske spillere, når man ser de mange tilskuere, som fulgte de forskellige generationer af VB-spillere, kan man kun være stolt af at være en del af holdet, siger han.

Holdet har Alex Nielsen på mål, Sivebæk som højre back, Gert Eg og Gravesen i midterforsvaret og Poul Jensen som venstre back.

Allan Simonsen og Ulrik Le Fevre styrer kanterne i henholdsvis højre og venstre side, mens Tommy Troelsen og Finn Christensen regerer centralt.

Steen Tychosen og Jørgen Markussen er valgt som de to spydspidser. I øvrigt foran blandt andre Henning Enoksen.

Og så er det legendariske Ole Fritsen, der er valgt som træner for mandskabet. Han stod i spidsen for førsteholdet i tre omgange fra 1981 til 1999. Han døde i 2008.

Omkring 3000 af Vejle Amts Folkeblad har deltaget i afstemningen.

0 kommentarer
Vis kommentarer