Vejle forlænger med João Pereira

Portugisiske João Pereira fortsætter i 1. divisionsklubben Vejlem, der har forlænget hans kontrakt med et år.

João Pereira blev ikke en succes i FC Nordsjælland, men efter skiftet til Vejle i 1. division har Pereira fået gang i sin danske karriere. Han har spillet 16 kampe for Vejle siden skiftet i sommer og har en stor andel i, at holdets defensiv blot har lukket 18 mål ind i 20 ligakampe.

I dag har Vejle så belønnet det ved at give João Pereira en ny kontrakt, der løber til sommeren 2015.

- João Pereira kom til Vejle Boldklub fra FC Nordsjælland, hvor det var småt med spilletid. Vi vidste, at han havde et stort potentiale, og det har vi i fællesskab fået forløst, og efter skiftet til VB har João Pereira spillet stort set fast, så han er en succeshistorie i Vejle Boldklub. Jeg glæder mig derfor over, at vi nu har forlænget samarbejdet med et år, for med den nye aftale får vi både kvalitet og kontinuitet, og det er vigtigt med sigte på vores treårsplan "VB i Superligaen 2016", siger sportschef Mads Bro Hansen i en pressemeddelelse.

Den 23-årige portugiser glæder sig også over, at han får et år mere i den røde trøje.

- Det var en god mulighed for mig at fortsætte i Vejle Boldklub, for jeg tror på klubben, træneren og mine holdkammerater. Siden jeg kom til Vejle Boldklub har, jeg spillet fast, og spilletid er vigtig for en spiller. Det er første sæson for mig i Vejle Boldklub, og med en trup af unge spillere er jeg sikker på, vi kan udvikle os yderligere sammen, siger João Pereira.

Vejle er nummer seks i 1. division og ligner ikke et hold, der i denne sæson kan spille med om oprykningspladserne.

0 kommentarer
Vis kommentarer