Annonce:
Annonce:

Bo Henriksen: Viborg er interessant

Bo Henriksen kan godt se sig selv afløse Ove Christensen i Viborg. Han vil i hvert fald lytte med interesse, hvis jyderne henvender sig

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

På en dag hvor man troede, at det meste af nyhedsstrømmen skulle tilhøre den sidste åbningsdag af januars transfervindue, sprang Viborg en bombe af de helt store. Cheftræner Ove Christensen er stoppet med øjeblikkelig virkning i domkirkebyen på grund af et skadet knæ. Dermed skal Superliga-klubben på jagt efter en ny træner.

I den forbindelse er der ét navn, der med det samme popper op i hovedet, når man skal tænke mulige afløsere - Bo Henriksen. Den succesfulde cheftræner har meldt ud, at han stopper i Brønshøj til sommer, og at han gerne vil prøve sig selv af på et højere niveau. Kunne det være Viborg?

Dalgaard om trænerstop: Meget trist

Annonce:

- Det er et meget interessant job, det vil jeg ikke lægge skjul på. Der er kun 12 klubber på højeste niveau i Danmark, og Viborg er i kraft af det alene interessant. Så det vil da være mærkeligt, hvis jeg sagde, at det ikke kunne være et interessant job. Men lad os nu se, siger Bo Henriksen til tipsbladet.dk.

- Har du hørt noget fra Viborg?

- Nej, det har jeg ikke.

Viborg-direktør sonderer markedet

Bo Henriksen har som nævnt meldt ud, at han stopper i Brønshøj efter denne sæson, og spørgsmålet er, om der kan ændres ved det faktum, hvis der skulle dukke et interessant tilbud - fra eksempelvis Viborg - op denne vinter.

- Det ligger ikke i kortene, at jeg skal stoppe i Brønshøj tidligere, end jeg allerede har meldt ud, og i bund og grund er det jo også ledelsen i Brønshøj, du skal spørge om det. Jeg er glad for at være i Brønshøj og har stor respekt for klubben, men Viborg kunne som sagt også være en interessant udfordring, slutter Bo Henriksen.

Viborg rejser om et par timer på træningslejr, og her skal assisterende træner Søren Frederiksen stå for den daglige træning.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: