Vejle-træner: Viborg-kamp er vigtig men ikke afgørende

I Vejle føler man sig ikke presset til at vinde kampen mod Viborg for at sikre sig en oprykningsplads

(Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
(Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Når Vejle Boldklub Kolding søndag tørner sammen med Viborg FF for anden gang på tre dage, er det en ny chance for vejlenserne til at tage tre point fra klubbens nærmeste rival til en oprykningsplads til Superligaen.

Derfor er det en vigtig kamp for Vejle, men en sejr er ikke altafgørende for, at holdet kan rykke op, lyder meldingen fra cheftræner Kim Brink.

- Det er klart, at Viborg vil have et pres på sig i forhold til at vinde kampen, hvor vi kan være tilfreds med uafgjort, siger han og tilføjer:

- Vi er trods alt to point foran Viborg på nuværende tidspunkt, og der er fem runder tilbage. Så på den måde har vi stadig en god chance, hvis det bliver en uafgjort kamp igen.

- Omvendt bør Viborg næsten vinde den kamp her, hvis de skal kunne bevare håbet om at rykke op, vurderer Vejle-træneren.

Vejle misbrugte torsdag aften en god mulighed for at sætte Viborg af i kampen om en oprykningsplads, da de to hold mødtes på vejlensernes hjemmebane og hver især scorede et mål til slutresultatet 1-1.

Derfor er der fortsat to point, der adskiller de to Superliga-bejlere, der ligger på henholdsvis anden- og tredjepladsen i 1. division.

Vejle Boldklub Kolding har 52 point, mens Viborg har 50 point.

De to bedst placerede hold ved udgangen af sæsonen rykker op. Og i øjeblikket er det FC Vestsjælland, der fører med 54 point, mens Lyngby presser på nedefra med 49 point på fjerdepladsen.

- Med de fire hold, der i øjeblikket har en chance for at rykke op, bliver det meget tæt. Og det er ikke en enkelt runde, der afgør det, siger Kim Brink, der samtidig understreger, at det ikke er uden betydning, hvis det lykkes for Vejle at rykke op i Superligaen.

- Det betyder selvfølgelig meget for de klubber, der rykker op, fordi der er stor forskel på at spille Superliga og 1. division - både økonomisk og sportsligt.

- Så det kæmper vi selvfølgelig også for, siger Vejle-træneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer