Kult-keeper giver øl til gamle fans

Tidligere Frem-keeper Jakob Køhler Hansen har inviteret Frems fans med, når han med sin nye klub Fredercia spiller mod Lyngby den 24. marts

Jakob Køhlers saksesparkscoring gik verden rundt. (Foto: Lasse Kellerup)
Jakob Køhlers saksesparkscoring gik verden rundt. (Foto: Lasse Kellerup)

Inden FC Fredericia i vinter skrev kontrakt med Frem-målmanden Jakob Køhler Hansen, havde klubben sikkert forberedt sig grundigt på hans fodboldevner. Hvad klubben formentlig ikke har forberedt sig på, er, at målmanden måske tager sin egen fangruppe med.

Køhler Hansen, som nærmest blev verdenskendt for at lave et vanvittigt saksesparksmål i overtiden i en 2. divisionskamp for Frem, er nemlig stadig ganske populær hos fansene i 2. divisionsklubben, selv om han ikke længere spiller der. Også keeperen har gode minder fra sin tid i Valby-klubben, og det er blandt andet derfor, han har givet dem en noget utraditionel invitation.

Læs også:

Se også: Frem mister saksesparkende målmand

- Jeg har inviteret dem til Fredericia til vores første kamp i foråret mod Lyngby. Det startede med, at jeg var ude at se en af Frems træningskampe, inden jeg røg til Fredericia. Der var nogle af fansene også til stede, og jeg jokede lidt med, at jeg skal nok give den første omgang i bussen, hvis de ville kigge til Fredericia til min første hjemmekamp. Siden har det taget fart, og folk ser ud til at gøre alvor af det, siger han til tipsbladet.dk.

Kampen spilles den 24. marts, og selv om de praktiske detaljer om turen stadig er et stykke fra at være på plads, så håber han på, at så mange som muligt tager turen over Storebælt.

Læs også:

Se også: Frem-keepers saksespark går verden rundt

- Der er helt sikkert en del, der allerede har bakket op omkring det, kan jeg fornemme. Jeg kan ikke selv sponsorere bus for en hel dag frem og tilbage, men det ville være fantastisk, hvis de selv tog fat i det og gjorde det til en tur. Jeg garanterer i hvert fald, at der er nogle øl i bussen.

- Efterhånden som flere og flere har vist interesse for at komme over, så har jeg ikke lige fået clearet den med Fredericia med hensyn til billetter, men der er ingen tvivl om, at Fredericia også må være interesserede i stemning på stadion, og det kan Frem-fansene i den grad sørge for. Hvis de kommer, så er der fest, og jeg håber, at vi kan finde ud af noget.

Læs også:

Se også: TV: Frems målmand scorer på sakse i overtid

Den nu tidligere Frem-keeper er glad for at være tilbage i Jylland, hvor han oprindeligt kommer fra, men han vil se frem til et gensyn med Frem'erne, som efterhånden har fået en stor betydning for ham.

- Det er da rørende, at de overhovedet overvejer det. Og det er helt sikkert, at de har betydet meget for, at jeg er blevet i klubben så lang tid, som jeg nu gjorde. Jeg håber at se dem derovre, for de er nogle fantastiske mennesker. Jeg var inde på Facebook forleden, og jeg så, at en af Frems største fans havde været inde og ”like” FC Fredericias fanside, og det siger lidt om, hvordan de er. Normalvis er fans ikke pokkers glade, når folk rejser, men det er noget andet her, siger han.

Jakob Køhler Hansen er 26 år gammel og har netop skrevet under på sin første fuldtidsprofessionelle kontrakt med Fredericia.

Læs flere fodboldhistorier på tipsbladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere