Hobro-træner forlænger sin aftale

Jonas Dal tager med Hobro i Superligaen, hvis klubben når så langt. Han har forlænget sin aftale med to år

Den helt store overraskelse i 1. division i denne sæson er Hobro. Den lille nordjyske klub har spillet overbevisende og ligger på førstepladsen i den næstbedste række. I spidsen for holdet står træner Jonas Dal, som indtil i aftes havde kontraktudløb i klubben til nytår. Onsdag aften satte klub og træner underskrift på en ny kontrakt, som gælder for de kommende to år, og den nye aftale gør også, at Dal ikke længere er udlejet fra FC Midtjylland, som ellers har været trænerens reelle arbejdsgiver indtil nu.

- Jeg får en fin løn, uden at det er nogen guldgrube. Jeg vil uden tvivl tjene mindre end flere 1. divisionskolleger, men det er også mere væsentligt for mig, at jeg kan fortsætte arbejdet i en fed klub med gode rammer, siger Jonas Dal.

- Jeg er rigtig glad for, at Hobro gav mig chancen for at stå i spidsen for holdet, og der er nærmest bare tale om en forlængelse, blot med den forskel, at jeg ikke længere vil være udlejet af FC Midtjylland. På den måde bliver tilhørsforholdet lidt mere naturligt, siger han ifølge nordjyske.dk.

Jonas Dal har også tilmeldt sig P-træneruddannelse hos DBU, fortalte han tidligere på ugen til tipsbladet.dk. Hvis ikke han havde gjort det, ville han ikke have muligheden for at følge med Hobro i Superligaen, hvis klubben sikrede sig oprykningen. Uden den ville han kun kunne træne holdet i en lille del af den nye sæson i den bedste række, men nu, hvor han kommer i gang med uddannelsen, kan han frit træne holdet og være med på sidelinjen i kampene, hvis Hobro rykker op.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere