FCN-flop forlænger med Vejle

Vejle hentede i sommer João Pereira i FC Nordsjælland, og parterne er blevet så glade for hinanden, at de nu har forlænget deres aftale

João Pereira har haft større succes i Vejle end i FCN og forlænger nu med østjyderne (Foto: Linda Johansen)
João Pereira har haft større succes i Vejle end i FCN og forlænger nu med østjyderne (Foto: Linda Johansen)

João Pereira blev aldrig en succes i FC Nordsjælland, hvor der var for langt til holdet. Derfor blev han fritstillet i sommer og opsnappet af 1. divisionsklubben Vejle. Her er de blevet så glade for ham, at de nu har forlænget aftalen med portugiseren, så han nu er i klubben frem til sommer.

- Jeg er glad for forlængelsen, for jeg er faldet godt til i Vejle Boldklub, der har vist sig som et rigtig godt valg. Jeg ser frem til også at spille i Vejle Boldklub i foråret. Det har været en fornøjelse at spille for klubbens fans, og jeg glæder mig til at fortsætte i VB, siger João Pereira i en pressemeddelelse.

Se også: Vejle-træner jubler over pokalsucces

Vejles sportschef Mads Bro Hansen glæder sig også over, at det er lykkedes klubben at beholde Pereira.

- Begge parter er enige om at forlænge aftalen, og vi er enige om at give den en skalle frem til sommer. João Pereira er en venstrebenet stopper, og det giver nye vinkler på vores opspil, når vi kan spille med en venstrebenet på den position. Samtidig er João Pereira faldet fantastisk ind i samarbejdet med Jonatan Neftali, og han er fleksibel og kan også dække venstre back. På trods af, at han kom fra sparsomt med spilletid i FC Nordsjælland, har han hurtigt fundet et højt niveau, siger Bro Hansen.

João Pereira har spillet 11 kampe for Vejle, efter han kom til i slutningen af august.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere