Lettelse i Silkeborg: Vendsyssel taber appel

Silkeborg er nu helt sikre på oprykning, efter Vendsyssel ikke får medhold i deres appel og dermed taberdømmes

Vendsyssel slog noget overraskende Silkeborg 26. maj hjemme i Hjørring, men med tre minutter tilbage valgte hjemmeholdet at sende Thomas Hansen på banen.

Det skulle de aldrig have gjort, for Hansen var ikke spilleberettiget, eftersom han i samme runde havde spillet for klubbens Danmarksseriehold. 

Vendsyssel blev derfor i første omgang taberdømt, men selvom klubben erkendte at have lavet en fejl, valgte man at anke dommen med henvisning til, at Thomas Hansen ikke havde haft indflydelse på kampen med sit korte indhop, og at begrundelse for kampens flytning til en mandag havde været mangelfuld.

Men har ikke haft held med at anke dommen. DBU skriver således i en pressemeddelelse, at appelinstansen stadfæster dommen.

Afgørelsen betyder dermed, at Silkeborg kan spille uden nerver i morgendagens opgør mod Lyngby. Et opgør, der ellers kunne have været en direkte kamp om oprykning, såfremt Vendsyssel havde fået medhold.

For Vendsyssel betyder det derimod, at nordjyderne stadig er under stregen og dermed skal have flere point ude mod AC Horsens, end AB får hjemme mod HB Køge for at redde livet i Nordicbet Ligaen. 

0 kommentarer
Vis kommentarer