Horsens henter islandsk bomber

Islændingen Kjartan Henry Finnbogason er klar til at gå i måludbrud i Nordicbet-ligaen for AC Horsens

Bo Henriksen får en ny angriber at lege med. (Foto: Jakob Jørgensen)
Bo Henriksen får en ny angriber at lege med. (Foto: Jakob Jørgensen)

Det er blot blevet til fire mål i de første seks kampe i Nordicbet-ligaen for AC Horsens, men det skal islændingen Kjartan Henry Finnbogason lave om på.

Den 188 centimeter høje angriber er blevet hentet hos de islandske mestre KR Reykjavik til store glæde for Horsens-træner Bo Henriksen.

- Vi er både stolte over og glade for, at vi nu kan præsentere en stærk angriber, der giver os tyngde og bliver en evig uro for de forsvar, han kommer til at stå overfor. Han er en rigtig boksangriber, der er klar til at arbejde stenhårdt for holdet, og han vil gøre alt for at score mål.

- Han er fysisk stærk, målfarlig og kan holde i bolden, og det er lige den angriber, vi har ledt efter. Tallene taler for sig selv: Han har cirka scoret i hver anden kamp over de sidste tre-fire år, siger Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

Kjartan Henry Finnbogason, der er 28 år gammel, ser også frem til opholdet under Bo Henriksen i den østjyske fodboldklub.

- Da jeg hørte om interessen fra AC Horsens, fandt jeg information om klubben og dansk fodbold, og AC Horsens er en god klub med et flot stadion.

Se også: Horsens rykker væk fra bunden i 1. division

- Holdet har et stort potentiale og en ny cheftræner, der tidligere har gjort det godt, og jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet tilbage til Superligaen. De skaber mange chancer, og jeg har altid scoret mål, så det er jeg også klar til at gøre for AC Horsens, siger islændingen.

Tidligere i karrieren har Finnbogason været på kontrakt i den skotske storklub Celtic, lige som han også har spillet en enkelt A-landskamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer