Her er det nye Hobro: Overraskelse stormer mod Superligaen

Vendsyssel FF har hentet ny træner og flere profiler, hvilket er en af grundene til den øjeblikkelige succes

Alexander Ludwig jubler over sin scoring for Vendsyssel da Silkeborg IF tog imod Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen sidste sæson (Richard Skovby/DK Sportsfoto)
Alexander Ludwig jubler over sin scoring for Vendsyssel da Silkeborg IF tog imod Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen sidste sæson (Richard Skovby/DK Sportsfoto)

I landets næstbedste fodboldrække er Vendsyssel FF godt i gang med at gøre Hobro kunststykket efter fra sidste sæson. Klubben ligger alene i front efter syv spillerunder i 1. division.

Det overrasker selv nordjydernes sportschef, Jacob Krüger:

- Det har været en forrygende start, og sæsonstarten er gået over al forventning. Selvom der kun er spillet syv runder af sæsonen, så er vi stolte over det, vi har opnået indtil nu.

- Før sæsonen sagde vi, at hvis vi kunne placere os midt i rækken, så ville det være det ypperste, vi kunne opnå, siger Jacob Krüger, der af gode grunde har svært ved at få armene ned i øjeblikket.

Se også: TV: Vendsyssel tilbage på vindersporet

Se også: TV: Ny AGF-helt slog til igen

Før sæsonen har Vendsyssel forstærket sig markant både i spillertruppen, men i den grad også på trænerposten.

Fem tidligere superligaspillere er hentet ind sammen med den bundrutinerede træner Ove Christensen. Og det har skabt resultater.

- Det virker til, at Ove har en stor tiltrækningskraft på gode spillere, og når vi så samtidig leverer gode resultater, så bliver vi en eftertragtet klub at spille for, siger Jacob Krüger.

Se også: Jesper Christiansen passeret to gange i debut

For den tidligere landsholdsspiller Chris Sørensen var Ove Christensen essentiel for, at han valgte at tage turen til Nordjylland.

- Jeg ville ikke bare skifte til en klub, hvor min karriere kun ville gå ned ad bakke. Der skulle være fremtidsperspektiver, og jeg ville være med til at kunne udvikle noget. Det kunne jeg få med Vendsyssel og Ove som træner.

- Samtidig er det første gang, at jeg har haft en træner, hvor jeg aldrig er i tvivl om, hvad jeg skal gøre i alle situationer på banen, og det er betryggende, lyder det fra Chris Sørensen.

Om Vendsyssel kan holde fast i den fantastiske sæsonstart vil vise sig torsdag aften, hvor nordjyderne tager imod superliganedrykkerne AGF. Kampen går i gang klokken 19.

Se også: Ny Hobro-historie: Vendssysel har kurs mod Superligaen

Se også: Ny rutineret profil skifter til Vendsyssel

0 kommentarer
Vis kommentarer