Nu er der også gratis øl til Vejle-kampen

Ejendomsmæglere i Vejle samt Vejle Boldklubs fanklub giver nu en gratis øl eller vand til dem, der kommer og støtter holdet mod Skive fredag

Meget gerne mere af dette her i Vejle fredag aften. (Foto: Thomas Emil Sørensen)
Meget gerne mere af dette her i Vejle fredag aften. (Foto: Thomas Emil Sørensen)

Hvis det bliver Vejle Boldklubs sidste kamp som professionel, så skal klubben ud med et brag.

Således har spillertruppen købt billetterne til opgøret mod Skive fredag, ligesom ejendomsmæglere og Vejle Boldklubs fanklub nu er gået sammen om at købe en gratis øl eller vand til alle, der møder op og støtter den kriseramte klub.

Klubben fra Nørreskoven er i sin hårdeste kamp nogensinde og mangler et tocifret millionbeløb, hvis ikke nøglen skal drejes tirsdag. Og håbet er nu, at mange møder op fredag og støtter i opgøret mod Skive - vel vidende, at det kan blive den sidste kamp.

Se også: Vejle-direktør: Jeg er 60 procent optimist

Se også: Gratis entré til Vejles måske sidste divisionskamp

- Der skal lyde en stor tak til de seks ejendomsmæglere og til 'The Crazy Reds' (Vejles fanklub, red.) for tiltaget. Vi håber rigtig mange møder op til fredagens kamp og viser deres opbakning til Vejle Boldklub.

Kom i rødt og hvidt
- Jeg vil gerne opfordre alle, der kommer på stadion, til at iføre sig rødt og hvidt, siger administrerende direktør i Vejle Boldklub Per Olesen i en pressemeddelelse.

Kampen kan som sagt blive Vejle Boldklubs sidste i år, hvis ikke klubben finder de fornødne millioner. Går klubben konkurs, rykker man først ned i 2. Division, for derefter at blive tvangsnedrykket til Jyllandsserien.

En hård skæbne for en klub med store traditioner. Der er dog den mulighed, at et stort fremmøde mod Skive kan lokke investorere ud af busken.

I går kunne tipsbladet.dk fortælle, at Vejle Boldklub kæmper hårdt for at finde de nødvendige millioner.

0 kommentarer
Vis kommentarer