Annonce:
Annonce:

Fodboldøkonom om Vejle: Her er jeres redning

Troels Troelsen håber på, at Vejle får en ny begyndelse med nye mænd ved magten

(Foto: jens Dresling)
(Foto: jens Dresling)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

Fodboldøkonomen Troels Troelsen er ikke en mand, der er bange for at kalde en skovl for en skovl, så da Ekstra Bladet kontaktede ham for at få sat lidt ord på Vejle Boldklubs overlevelse, var meldingen ganske klar:

- Det er dejligt, at Vejle blev reddet, men nu håber jeg, at de gamle aktionærer har skrottet deres aktier og de nye investorer får den magt, de fortjener.


Se en lettet bestyrelsesformand præsenterer Vejle Boldklubs redning

Vejle Boldklub blev i aftes reddet af investorer, der smider 18 millioner kroner i den hæderkronede klub, der igen og igen har været tæt på den økonomiske katastrofe. Redningen i aftes kom i slutningen af 11. time, men at det det endnu engang skulle komme så langt ud fra den gamle, stolte klub, skal den gamle ledelse tage ansvaret for, mener fodboldøkonomen.

Annonce:

- Den gamle ledelse er ikke dygtig nok. Det er pæne og ordentlige forretningsfolk fra Vejle, men fodboldverden er en anden i dag.

- De har glemt lidt, at Vejle Boldklub har et godt brand, og det skal udnyttes bedre. De har forsøgt at købe sig op i Superligaen med for mange af fodboldens arbejdsmænd, i stedet for at satse på egne talenter, der brænder for sagen, siger Troels Troelsen til Ekstra Bladet.

Fyret Vejle-sportschef: Jeg er ikke vigtig i det her

Allan Simonsen begejstret for Vejle-redning

Og netop Vejle Boldklubber og talenter klinger rigtig godt for tiden. Klubben har flere talenter på DBUs ungdomslandshold.

- Vejle Boldklub har et godt ungdomsakademi, de har et godt brand, et godt stadion og et godt opland med mange sponsorer, der spytter i kassen.

- Hvis de lader være med at sige, at de skal tilbage i Superligaen om to år, så tror jeg på, at de med den nye økonomiske indsprøjtning får en reel ny begyndelse. De skal koncentrere sig om talenter og de spillere, der tror på sagen.

Vejle-spiller: En stor, stor lettelse

Annonce:

TV: Lettet formand: Vejle er reddet

Troels Troelsens beskrivelse af den type, som Vejle skal finde og sende på banen, er krystalklar.

- Deres findes topatleter i f.ek.s svømning og triatlon, der træner dobbelt så hårdt som fodboldspillere, men ikke får en nævneværdig økonomisk gevinst ud af deres anstrengelser, men de smider liv og sjæl i deres projekt alligevel.

- De er vejen frem for Vejle. Ikke de spillere, der aldrig har fået andet end en fodbolduddannelse og tjener 300.000 kroner om året og bare går på arbejde. Vejle skal kigge mod Vendsyssel og Hobro, hvor halvtidsprofessionelle med passion imponerer.

- Kort sagt, Vejle må ikke spænde buen for hurtigt, hvis den nye begyndelse skal have en effekt, fastslår Troels Troelsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: