Annonce:
Annonce:

Vejle reddet af sen scoring

Vejle var tæt på nederlag ude til HB Køge, men blev reddet af en sen scoring fra Andreas Albers.

Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

Forleden kunne Vejle Boldklub officielt meddele, at klubben efter hård kamp er reddet. Søndag skulle holdet så i aktion på Sjælland, da HB Køge tog imod i en spændende affære. Det lignede længe et nederlag til Vejle, der dog i slutminutterne reddede 1-1.

Det var gæsterne fra Vejle, der sad på begivenhederne i første halvleg. Holdet spillede med stort mod og skabte flere gode muligheder, hvor man efter en halv time fik store muligheder til Henrik Bødker og Kim Elgaard, mens også Anders Kaagh forsøgte sig. Målløst blev det dog efter de første 45 minutter.

I anden halvleg var det til gengæld værterne, der åbnede bedst. Bruninho havde flere gode forsøg, og han skulle blive belønnet. Med en halv time igen udnyttede han en flot omstilling, og gjorde det til 1-0 for HB Køge.

Vejle pressede på i slutfasen, men måtte vente helt til sidst på udligningen. Med to minutter igen var Andreas Albers nemlig på pletten, og reddede uafgjort i hus for gæsterne.

I dagens øvrige kampe fik Brønshøj en ny tiltrængt sejr, da holdet ude slog Skive med 2-0. AB og Lyngby delte med 0-0, mens FC Roskilde og Viborg FF mødes i dagens sidste kamp. En kamp du kan læse om senere her på Tipsbladet.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: