Ny AGF-fiasko! Wieghorst i verbal infight

AGF-træneren var ikke på bølgelængde med AC Horsens-træner Bo Henriksen, da hans hold tabte 2-1

Morten Wieghorst forstod ikke helt, hvad Bo Henriksen snakkede om torsdag aften. (Arkivfoto: Gregers Tycho)
Morten Wieghorst forstod ikke helt, hvad Bo Henriksen snakkede om torsdag aften. (Arkivfoto: Gregers Tycho)

Se skete det igen: AGF tabte på hjemmebane i 1. division.

Heldige var aarhusianerne ikke mod AC Horsens, og dygtige nok var de heller ikke, da naboerne mod syd kom til NRGi Arena og vandt 2-1 torsdag aften.

Se alle målene fra kampen i billedvinduet over artiklen.

Hjemmeholdet sad tungt på kampen, indtil midtbanespilleren Helgi Danielsson et kvarter før slutfløjtet blev smidt ud for sit andet gule kort.

På det tidspunkt var stillingen 1-1, efter at 1. divisions topscorer, Mate Vatsadze, havde bragt hjemmeholdet foran på et bulldozermål i 30. minut, og efter at Jude Nworuh på en kontra fem minutter senere havde udlignet.

Per Nielsen hjælper gammel Brøndby-ven

Hjemmeholdet brændte en række chancer i 1. halvleg, men Vatsadzes afbrændere i 2. halvleg var i en klasse for sig. Først gled han ind i en bold et par meter fra målstregen og fik den vippet over overliggeren, og kort inden Horsens' 2-1-scoring sparkede han helt fri med Jakob Busk i ACH-målet helt forbi bolden.

Så slog 'den gule fare' til. Sonni Nattestad kom i 83. minut højest til et hjørnespark og forlængede det ned i jorden og over i det lange målhjørne til 1-2 på måltavlen.

Tøfting: Han kan ikke sparke skindet af en kakaomælk

AGF-træner Morten Wieghorst fornemmede måske, at det trak op til pointtab, for frustrationen slog ud i lys lue i 1. halvleg, da Jude Nworuh kom springende ind i en AGF'er med fuld fart og jævnede modspilleren med jorden.

Wieghorst og Bo Henriksen på den anden bænk brugte nogle af sprogets grimmere gloser til at diskutere den situation, hvor Wieghorst formentlig bebrejdede Henriksen hans spillers optræden.

AGF's fans bruger med garanti gennemsnitligt endnu værre gloser om det, de så torsdag aften, og ikke mindst om stillingen i 1. division, hvor hjemmeholdet har otte point op til holdene over oprykningsstregen.

Se irriteret Wieghorst syde i interview efter kampen:

Kim Aabech sparkede et par minutter før tid i benene på FCK-reserve Jakob Busk i helt fri position. Det er den slags, der gør, at AGF kun har vundet én ud af otte hjemmekampe i 1. division, og at de torsdag aften blev overhalet af AC Horsens i tabellen.

Tøfting uddeler tæv til de hvide

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Så hvad laver vi i Guinea?