Annonce:
Annonce:

TV: Dette drømmetræf sender Viborg mod Superligaen

Takket være et fantastisk langskud overtog Viborg den ene af to oprykningspladser i 1.division, da det blev til uafgjort hjemme mod AC Horsens

Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

Viborg er tilbage på en oprykningsplads i den næstbedste fodboldrække, men Superliga-nedrykkerne forsømte at tage de tre point, da Horsens slap fra Viborg Stadion med 1-1 mandag aften.

Og det var endda lige ved, at det var gået helt galt for Auri Skarbalius' tropper, da Horsens fik en kæmpechance for at score sejrsmålet 10 minutter før tid.

Troels Kløve driblede sig helt fri, men Viborg-målmand Peter Friis Jensen leverede en vital parade, og keeperen kunne ånde lettet op, da Jude Nworuh headede riposten forbi mål.

Dermed blev det ved de to mål, der blev scoret med fire minutters mellemrum midt i første halvleg.

AGF-angriber: Vi skal huske glæden ved fodbold

Viborgs Sebastian Andersen - tidligere lejesvend i Horsens - bragte hjemmeholdet i front på et brækkende skud fra lang afstand, der snød U21-landsholdskeeper Jakob Busk i Horsens' mål.

Annonce:

Kort efter slog gæsterne tilbage, da den 19-årige gambiske debutant Bubacarr Sanneh kunne heade bolden i mål i helt fri position ved bageste stolpe.

Horsens, der har haft en svingende sæson, sled hårdt for at holde hjemmeholdet fra chancer og var specielt før pausen en ligeværdig modstander.

Hjælp til AGF - tophold smider point

Østjyderne fik lukket godt ned for Viborgs farlige forward Serge Deble, og med det ene point sikrede Horsens sig, at rækkens tophold ikke forsvandt helt af syne.

Lyngby fører den næstbedste række med 34 point foran Viborg og Vendsyssel, der begge har 31. Horsens rykker op på fjerdepladsen med 23.

Se begge mål fra kampen i tv-klippene nedenfor. Først er det Sebastian Andersen, der scorer på det fornemme langskud.

Men glæden hos Viborg var kort. Få minutter senere udligner AC Horsens til slutresultatet 1-1:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: