Bille anholdt: Klubben vil have ham ud af vagten

- Lyngby Boldklub vil derfor hurtigst muligt sætte møde op med Nicki Bille og hans agent med henblik på at ophæve aftalen, lyder det i et statement

Nicki Billes anholdelse er den seneste i en lang række møgsager for angriberen. Få et overblik over dem alle sammen her.

Nicki Bille blev mandag middag anholdt i det indre København, og nu reagerer klubben på den uheldige epsiode.

Lyngby vil ophæve kontrakten med ham.

- Vi kan på nuværende tidspunkt konstatere, at Nicki Bille har forbrudt sig mod klubbens værdier, etik og moral i en sådan grad, at det er uforeneligt med at repræsentere Lyngby Boldklub. Grænsen er langt overskredet - og det får naturligvis en konsekvens, skriver Lyngby på sin hjemmeside.

- Lyngby Boldklub vil derfor hurtigst muligt sætte et møde op med Nicki Bille og hans agent med henblik på at ophæve aftalen.

Grundet stor trafik er der lige nu stor vanskeligheder, hvis man forsøger at tilgå Lyngbys hjemmeside.

Forsøgte at hjælpe ham
Nicki Bille skrev en etårig kontrakt med Lyngby denne sommer. Efter Ekstra Bladets oplysninger kan klubben komme ud af aftalen, hvis Bille træder ved siden af.

Klubben fortæller, at den har gået langt for at hjælpe den tidligere landsholdspiller.

- Lyngby Boldklub og staben omkring klubbens førstehold har kæmpet hårdt for at hjælpe Nicki Bille tilbage i både fysisk og mental form.

- Lyngby Boldklub gav Nicki Bille en chance til. Alle har ret til en mulighed mere, men desværre greb han den ikke. Sagen er særlig ærgerlig for alle de folk i klubben, holdkammerater og trænere, der i bedste tro og efter bedste evne har forsøgt at hjælpe Nicki den seneste tid.

Klubben oplyser, at der ikke er yderligere kommentarer lige nu.

Nicki Bille blev anholdt efter en kontrovers med en cyklist - læs mere her.

Billes møgsager

I marts 2009 fik han 40 dages betinget fængsel for vold. Dommen blev gjort betinget af 50 timers samfundstjeneste. Straffen fik han for at have uddelt knytnæveslag.

I efteråret 2013 blev han i Norge anholdt for gadeuorden og modtog en bøde på 8000 kroner for at have smadret glas, spyttet på en ansat og slået ud efter folk på en natklub.

I april 2015 blev han i Danmark idømt 60 dages betinget fængsel samt 80 timers samfundstjeneste for at have modsat sig en anholdelse og bidt en politibetjent i armen.

I juni i år fik han 30 dages ubetinget fængsel for vold og usædelig opførsel. Under en bytur i Monaco slog han en kvinde og tog kvælertag på en anden kvinde.

I oktober i år blev Nicki Bille anholdt og lagt i håndjern på gaden i indre København. Ifølge vidneudsagn kom han op at diskutere med en forbipasserende cyklist i krydset mellem Larsbjørnsstræde og Studiestræde, hvorefter Bille angiveligt trak en luftpistol og truede cyklisten.

Kort inden jul var den gal igen, da Nicki Bille ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev politianmeldt for at have overfaldet en dørmand med flere knytnæveslag. Episoden skete foran natklubben Level ved Gammeltorv i indre København. Efterfølgende flygtede Bille mod Strøget med flere vagter i hælene, men vagterne trak sig, da fodboldspilleren angiveligt virkede truende.

Natten til 2. juledag blev to personer anholdt efter husspektakel i Nicki Billes bolig. En person blev kørt på hospitalet og politiets teknikere arbejdede på stedet. Politiet holder kortene tæt til kroppen.