Annonce:
Annonce:

Danmarks sejeste sejrssang: Se sensations-holdets vilde jubel

Thisteds sejrs-ritual er klasser over det som landsholdet og Superliga-klubberne kan præstere

Du kan selv vurdere - Er det Danmarks fedeste sejrssang de har fundet på i Thisted? (Video: Rasmus Lykke)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

Du har set mange afbrændere: Men Dennis' slår alt

Thisted FC ligger helt sensationelt til at rykke op i Superligaen.

Og selv om Superligaen ikke lige frem skriger på endnu en miniput med et beskedent stadion, så taler resultaterne for sig selv.

Sonny Jakobsen hugger straffespark ind efter behag. Mikkel Agger scorede i weekenden for femte kamp i streg. Og længere tilbage på banen er der blev plukket med omtanke fra områdets andre klubber.

Anfører Allan Høvenhoff blev fundet i Skive. Asger Bust i AaB. Og så har Jeff Mensah og keeper Kevin Mendoza fortid i Viborg.

En homogen gruppe af spillere, der stortrives takket være magien fra cheftræner Joakim Mattsson, der blev losset ud af Vendsyssel FF, da Erik Rasmussens rigmænd overtog mod nord.

Holdbarheden bliver sat på prøve i 1. division, men på ét punkt er klubben allerede en klasse over samtlige Superliga-klubber... og landsholdet.

Annonce:

Deres sejrssang er ganske enkelt fænomenal. Ingen 'Hvem var det der vandt i dag' og platte 'store patter' på Lerpytter Stadion.

Se selv optrinnet i videoen her over efter weekendens sejr mod FC Fredericia, hvor omklædningsrummet går amok i jubel som afslutning på sangen, der er bygget op over børnesangen 'Der Sad To Katte På Et Bord'... altså den med 'kvitte-vitte-vit-bum-bum.'

Vi undersøgte gennem klubbens pressemand, Rasmus Lykke, hvordan idéen til den sang opstod.

- Det var på træningslejr i Italien i år, hvor anfører, Allan Høvenhoff havde tænkt på, at vi var ved at være lidt trætte af vores egen slagsang. Det var lidt det samme som alle de andre havde gjort og var lidt kedeligt. Så blev vi enige om at tage det op på vores træningslejr og lade folk summe over, om der var en alternativ slagsang, fortæller Mikkel Agger.

Annonce:

- Så sad vi en aften, hvor vi forsøgte at brygge noget samme. Ronni (Møller Iversen, red.) kom med den ene del, og Svenne (Jeppe Svenningsen, red.) den anden, og så fik vi bikset det sammen sådan, at det lød nogenlunde, fortæller Thisted-topscoreren og beretter, at det er helt bevidst, at sangen starter roligt for at slutte i eufori.

- Vi snakkede lidt om, om vi skulle sidde stille på den første del, og så rejse os op og få lidt gang i den i den sidste del, siger han og giver forsvarsspilleren Jeppe Svenningsen æren for at have fundet melodien.

- 'Kvitte-vitte-vit-bum-bum' var Svenne, som foreslog, at vi kunne lave noget sjovt på den. Vi hjalp så hinanden frem til, hvad vi skulle synge, og vi synes, det er sjovt med en anderledes slagsang, siger han.

Sangen blev opfundet inden starten på forårssæsonen, hvor Thisted kæmpede for at rykke op fra 2. division. Derfor synger holdet om oprykning, og det holder de fast i efter ankomsten til 1. division, men drømmen om oprykning til Superligaen tror de ikke helt på.

Annonce:

- Vi lå i dengang i 2. Division og følte, at det skulle være nu eller aldrig i forhold til oprykning og spurgte os selv, om vi turde tage: 'Og vi rykker op i år' med. Vi havde en god tro på tingene, så hvorfor ikke bare kaste det hele over bord og tro på det. 

- Så har vi ikke villet ændre på den, og i dag synger nogle 'og vi rykkede op i år' og andre 'og vi rykker op i år.' Det er dog ikke fordi, vi tror, at vi rykker op i Superligaen, siger Mikkel Agger.

Sensationshold til tops i 1. division

Ancelotti og Zola hjælper dansk traditionsklub mod Superligaen

Enevoldsen efter Randers-fyring: For mange udlændinge i klubben

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: