Dansk klub med opsigtsvækkende transfer

Fremad Amager har forstærket sig med det tidligere FC Barcelona-talent Théo Chendri, der kommer til fra franske Nantes

Transferdøgnet: Panelet om de fedeste handler i Superligaen

Det hører til sjældenhederne at en tidligere Barcelona-spiller ender i en dansk klub, men torsdag blev det tilfældet, da 21-årige Théo Chendri blev præsenteret i Fremad Amager.

Den opsigtsvækkende transfer bekræftes på klubbens egen hjemmeside, hvor det fremgår, at den offensive midtbanespiller, der er hentet i Nantes, har fået en aftale gældende indtil sommeren 2021.

- Det er en fantastisk følelse at kunne få aftalen i hus, efter flere uger med hårdt arbejde, og en deadline der bare kom nærmere og nærmere, siger Fremad Amagers sportsdirektør, Timur Daguev.

Han har været på visit i Frankrig og set talentet udfolde sig på tætteste hold, inden han altså tog beslutningen om at forsøge at hente franskmanden til Danmark.

- Han er en god forstærkning til holdet, og med en fodboldopdragelse på allerøverste hylde, bliver det spændende at få ham tilknyttet holdet, siger Daguev.

Chendri har i Ligue 1-klubben udelukkende været tilknyttet andetholdet, siden han kom til som 19-årig. Inden da havde han fået sin fodbold-opdragelse på Barcelona-akademiet La Masia, hvor det blev til kampe på både U17, U18 og U19-niveau.

Undervejs også deltagelse i UEFA Youth Leage, og de nok husker måske navnet i FC  Midtjylland. I 2016 kom Chendri på tavlen, da FC Barcelona sendte de unge ulve ud af turneringen.

Fremover bliver der en hel del mere dansk på menuen for Chendri, som skal forsøge at hjælpe Fremad Amager mod toppen i 1. division i anden halvdel af sæsonen.

Han har en god måneds opstart med sine nye holdkammerater, inden det i starten af marts går løs med årets første prøve i ligaen - mod Nykøbing Falster i Sundby Idrætspark.

Følg Ekstra Bladets store LIVE-dækning af transfervinduets sidste dag her!

FCM-boss Claus Steinlein henter endnu en talentfuld spiller fra Brasilien. Foto: Claus Bonnerup FC Midtjylland FC Midtjylland slår til igen: Henter brasiliansk forsvarsbæst

Jacob Rasmussen i aktion for U21-landsholdet. Foto: Lars Poulsen Italiensk fodbold Dansker i kæmpe million-skifte: Klar for italiensk storklub

Sport og Spil Her er de billige fund til dit Super-managerhold

3 kommentarer
Vis kommentarer