Dansk klubs geniale idé: Sådan klarer de krisen

Viborg FF har på to dage solgt sine såkaldte støttepakker for i alt knap 350.000 kroner. Senest har spillerne og trænerstaben spædet til

Følg Fodbold
Følg 1. division

Landet over fattes fodboldklubber penge. For mens deres udgifter forbliver stort set de samme, tjener de næsten intet, så længe al sport ligger stille. Og så må man jo tænke alternativt.

Det er nøjagtig, hvad Viborg FF har gjort. De seneste dage har klubben udbudt de såkaldte støttepakker.

Her kan man blandt andet købe billet til den næste hjemmekamp med tilskuere, særlige trøjer og en 'grøn Viborg ølpakke leveret af en VFF-spiller'.

Beskyldt for sexfest: Nu undskylder han

Senest har klubbens spillere og trænere valgt at spæde til. Derfor har Viborg nu tjent i alt 346.750 kroner på to dages salg af støttepakkerne. Det glæder administrerende direktør Morten Jensen.

- Vi har appelleret til, at vi håber på støtte fra alle, der holder af Viborg FF, og derfor er det selvfølgelig også rigtig glædeligt og et rigtig stærkt signal, at hele spillertruppen og den sportslige stab har valgt at støtte op.

- Vi er i en situation, hvor vi har brug for sammenhold, selvom vi ikke er sammen, og vi er meget glade for den opbakning, vi får fra mange mennesker i øjeblikket, siger han til klubbens hjemmeside.

De penge falder på et tørt sted. Udover at fodboldklubberne har svært ved at tjene penge i øjeblikket, har Viborg i sine to seneste regnskaber laver underskud på i alt 8,4 millioner kroner.

Pernille Blume deler frækt nøgenbillede

Gense VM-brag: Kessler taber VM-titler mod hårdtslående waliser

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er minister Prehn hævet over reglerne?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind