Hvad så, Keld?

Silkeborg blev sendt længere ned i nedrykningsdyndet af Jesper Lange, der afgjorde bundgyseren

Presset vokser på Keld Bordinggards skuldre efter endnu et nederlag til samlingen. (Foto: Anders Brohus)
Presset vokser på Keld Bordinggards skuldre efter endnu et nederlag til samlingen. (Foto: Anders Brohus)

02. nov 18:30 Esbjerg FB - Silkeborg IF

SuperligaenStadion: Blue Water Arena, Danmark Dommer: Jens Maae
Esbjerg FB
1
0
Slut
Silkeborg IF

ESBJERG (Ekstrabladet.dk): Esbjerg sendte med en 1-0-sejr Silkeborg længere ned i nedrykningsdyndet. Og kom selv for første gang i efteråret på lidt afstand af nedrykningsstregen til stor glæde for hovedparten af de 4072 tilskuere, som trodsede vejrgudernes ublide hærgen på denne efterårsaften.

Matchvinder blev Jesper Lange efter 35 minutters spil. Han slog usvigelig sikkert til, da gæsternes midtbanespiller Jesper Mikkelsen sløsede med en aflevering med det fatale udfald, at han spillede den hurtige vestjyske angriber fri.

En haglbyge med vindstød af stormstyrke passerede hen over Blue Water Arena i Esbjerg umiddelbart før kampen, og regnen silede ned i tykke tove i de første 80 minutter af et opgør, der fra start bar tydeligt præg af, at det var to bundhold, der mødtes.

Se også: Viasat: TV i omklædningsrummet nødvendigt

Og som begge oven i købet var tydeligt mærket af at have store skuffelser fra sidste spillerunde med i bagagen til bundslaget. Esbjerg i form af nederlaget i overtiden til SønderjyskE, og Silkeborg i form af et unødvendigt hjemme-nederlag til Randers.

Så der gik en halv time, inden der kom bare lidt liv i kludene.

Det var Esbjerg, der havde bolden klart mest, men det skal retfærdigvis siges, at det var Silkeborg, der startede med at være med tættest på, da Lucas Hradecky reddede forsøg fra først Bjarni Vidarsson og umiddelbart efter fra Marvin Poirié.

Men så kom hjemmeholdet foran - og siden formåede Silkeborg ikke at skabe noget nævneværdigt. Holdet dominerede 2. halvleg, men skabte kun halve chancer.

Se også: Tilskuerne flygter fra Bordinggaard

Og Bordinggaard-tropperne virker så mærket af modgangen, at der skal noget ekstraordinært til, hvis man skal finde bare en lille smule tro på, at det kan kravle op over nedrykningsstregen igen. Jesper Bechs gøren og laden siger stort alt.

Han kom ind efter 76 minutter fik to gule kort og dermed rødt på 10 minutter, så kriseklubben sluttede med 10 mand. Dumt og urutineret af en af dem, der skulle bære.

Modsat fik Esbjerg - der 10 minutter før tid så ud til at blive snydt for et straffespark, da Jesper Lange blev fældet af Thorbjørn Holst - uden på nogen måde at spille prangende en medgangs-oplevelse som formentlig kan smitte positivt af på indsatsen i de kommende kampe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Arsenal-direktør er i Tyskland: Håber på aftale med Aubameyang
Officielt: Crystal Palace lejer svensker i Benfica
Brøndby-testkamp er blevet udsat: Holdene sidder fast i trafikken
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen