Spillede for Brøndby - nu henter Esbjerg ham

Esbjerg fB har landet en aftale med brølstærke Rudolph Austin, og det er en aftale, som vestjyderne allerede jagtede i vinterens transfervindue

Foto. Lars Poulsen
Foto. Lars Poulsen

Esbjerg fB har sagt farvel til rigtig mange spillere efter nedrykningen fra Alka Superligaen. Til gengæld har klubben tøvet tidligt i transfervinduet, men senest landede vestjyderne en stor aftale med den tidligere Brøndby-spiller Rudolph Austin.

Den stærke midtbanespiller var ellers meldt på vej væk fra Danmark, mens hans løvkrav var ventet at sætte en stopper for en Esbjerg-aftale. Den overraskende signing med Esbjerg er dog ikke en ny idé fra Vestjylland. Allerede i januar forsøgte Esbjerg nemlig at hente Austin:

- Ja, vi forsøgte at hente ham allerede i vinterpausen, men da var det ikke muligt. Vi har holdt kontakten og har fået ham overbevist om det holdbare i vores projekt, selv om vi rykkede ud, siger EfB-sportsdirektør Ted van Leeuwen til Jydske Vestkysten.

Sportsdirektøren mener, at ambitionerne trods en skidt sæson lokkede profilen til Blue Water Arena:

- Sportsligt set har vi forklaret ham, hvad det er, vi gerne vil som hold, og hvad vi forventer, han kan bidrage med. Det tiltaler ham, han er overbevist om, at vi rykker op igen, og det vil han gerne være en del af. Økonomien udtaler jeg mig principielt aldrig om, udtaler van Leeuwen.

32-årige Austin får en to-årig aftale i Esbjerg.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen