FC Helsingør har takket nej til amerikansk overtagelse

FC Helsingør har i første omgang afvist et bud på klubben fra en amerikansk investorgruppe

Glade Helsingør fans på Helsingør Stadion. Foto: Lars Poulsen
Glade Helsingør fans på Helsingør Stadion. Foto: Lars Poulsen

Superliga-nedrykkerne fra FC Helsingør har på det seneste været i dialog med en amerikansk investorgruppe, som har vist interesse i at overtage styringen i den sjællandske klub. Parterne har forhandlet de seneste par uger, og nu er konklusionen klar.

FC Helsingør kommer ikke på amerikanske hænder i denne omgang.

- Først og fremmest er vi stolte af, at der sidder en flok på den anden side af jorden og overvejer at gå ind i vores klub. Det tyder på, at vi gør noget rigtigt, som der bliver lagt mærke til. Her til aften (onsdag aften, red.) har vi i FC Helsingørs bestyrelse drøftet amerikanernes bud, men vi har valgt ikke at sige ja her og nu, siger bestyrelsesformand for FC Helsingør Finn Moseholm til Helsingør Dagblad.

Formanden fastslår, at kontakten til USA ikke er helt lukket, men at der er også andre muligheder i kulissen. Ifølge Helsingør Dagblad arbejdes der på at få en gruppe lokale investorer til at smide penge efter NordicBet Liga-klubben, der skal finde cirka to millioner kroner inden sommerferien.

Se også: Southampton-dansker om trænerfyring: En mulighed for mig

Se også: Stormer mod Superligaen: Men fyrer klubbens sportschef

Der har længe været snak om et skifte til kongeklubben. Nu ser det ud til, at et skifte er tættere på end nogensinde før. Foto: AP Spansk fodbold - 6. dec. 2018 - kl. 07:45 Monsterhandlen nærmer sig: Real Madrid er enige med Hazard

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere