FC Helsingør henter forsvarsspiller i Vendsyssel

Superliga-oprykkerne FC Helsingør henter forsvarsspilleren Søren Henriksen i Vendsyssel FF

Følg 1. division

Sensationsoprykkerne fra FC Helsingør har mistet et par vigtige spillere i ugens løb, men nu er der også tilgang til den sjællandske klub. FC Helsingør meddeler fredag, at klubben har hentet forsvarsspilleren Søren Henriksen i Vendsyssel FF. Han skal afløse Rasmus Minor Petersen, der er skiftet til Hobro IK.

Den 25-årige forsvarsspiller har spillet over 120 kampe i Nordic Bet Ligaen, først for HB Køge og har senest for Vendsyssel FF. Han er et produkt af FC Nordsjællands ungdomsafdeling og kan foruden i midterforsvaret bruges på højre back.

- Det er en ønskespiller, som vi har kigget på et stykke tid. Søren er en hurtig og fysisk stærk forsvarsspiller, og kommer herop, fordi han har ambitioner om at spille på højeste niveau og er en spiller, man ikke behøver holde en masse motivationstaler for. Han har nogle gode spidskompetencer, og vi er sikre på, at vi kan udvikle ham yderligere, siger cheftræner Christian Lønstrup til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv glæder sig over, at han alligevel får mulighed for at spille Superliga, nu hvor oprykningen kiksede med Vendsyssel FF.

- Jeg har selvfølgelig haft en drøm om at spille Superliga, så da Helsingør meldte sig på banen, var jeg egentlig ikke i tvivl. Jeg er en spiller, der godt kan lide at spille bolden frem, og FC Helsingør spiller god fodbold, som jeg tror passer rigtig godt til mig. Det er den slags fodbold, jeg gerne vil spille, så jeg er sikker på, at det bliver et godt match, og jeg er sikker på, at jeg er klar til at tage det skridt op i min karriere, siger Søren Henriksen.

Forsvarsspilleren har underskrevet en to-årig kontrakt.

Vejle Boldklub henter ung midtbaneprofil

Oprykningshelt skulle holde bryllupsfest: Der er bare ét problem

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby