TV: Bertolts kanonhug startede FCV-fest

FC Vestsjælland igen på sejrskurs mod lettere bovlamme Esbjerg, der oven i købet mistede Hans Henrik Andreasen efter nødbremse i overtiden

EfB-keeper Frederik Rønnow spræller forgæves efter Morten Bertolts skud, der førte til FCV's 1-0-scoring. (Foto: Lars Poulsen)
EfB-keeper Frederik Rønnow spræller forgæves efter Morten Bertolts skud, der førte til FCV's 1-0-scoring. (Foto: Lars Poulsen)

SLAGELSE (Ekstra Bladet): Det er jo ikke nogen tilfældighed, at tilskuerne i Slagelse jubler som besatte, hver gang de rød-blå fremtvinger noget, der minder om en dødbold på modstandernes banehalvdel.

Selv indkast bliver applauderet voldsomt, og hjørnespark sender nærmest folkene fra blok ét til syv i ekstase og får fællessangen til at bruse: ’Altid på hjørne, vi scorer altid på hjørne!’

Overdrivelse fremmer forståelsen, men noget er der om snakken. I hvert fald kunne Dennis Sørensen nok engang pande en bold i netmaskerne efter et veludført vestsjællandsk hjørnespark – man kan så undre sig over, at såvel Hans Henrik Andreasen, Mushaga Bakenga og Jakob Ankersen alle valgte at tro, en hvilken som helst anden blåstribet spiller end lige dem selv ville forsøge at genere den lang goal-getter en lille bitte smule.

Men det gjorde ingen – og så førte hjemmeholdet pludselig 2-0 i en kamp, hvor Morten Bertolt på et kanonhug fra et par og tyve meters afstand allerede, da stadionuret ramlet på 3:00 havde kanoneret FC Vestsjælland i front.

Se Bertolts kanonhug herunder:Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.