Jan Kristiansen vil fortsætte i FCV

Jan Kristiansen vil gerne blive i FC Vestsjælland, og hvis klubben vil beholde ham, kunne den 32-årige spiller godt se sig selv slutte karrieren der

Jan Kristiansen i duel med FCK's Thomas Delaney. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Jan Kristiansen i duel med FCK's Thomas Delaney. (Arkivfoto: Jens Dresling)

I sommer skrev den tidligere Brøndby-spiller Jan Kristiansen kontrakt med oprykkerne fra FC Vestsjælland. Midtbanespilleren fik en kort kontrakt gældende frem til årsskiftet, og den aftale ser han gerne forlænget.

- Der er ikke nogen snak mellem os lige nu, men jeg tænker, at jeg snart tager en snak med først og fremmest Ove (Pedersen, red.) og hører, hvordan han ser på det. Men jeg synes absolut, det er spændende herude, og jeg kunne sagtens se mig selv blive her, siger Jan Kristiansen til tipsbladet.dk.

Han fyldte 32 år i sommer, og derfor er det ikke oplagt for ham at at underskrive en halvårig kontrakt, som den har er på nu. Han vil gerne skrive for en længere periode, og så kunne han også se sig selv slutte karrieren i klubben.

Se også: TV: Jan K.: Vi blev snydt

- Jeg ved jo godt, at jeg ikke har ti år tilbage at spille i, men det kunne være rart med lidt sikkerhed. Derfor vil jeg også gerne have en lidt længere aftale end en aftale på et halvt år ad gangen, for jeg har mere end et halvt år tilbage af min karriere. En halvårig aftale vil derfor ikke helt være holdbart for mig lige nu, men nu må vi se, hvad Vestsjælland vil. De skal jo også have lysten til at beholde mig, siger han og afviser altså ikke, at han kunne blive i FCV til karrieren slutter:

- Det kunne godt tænkes, det kunne det sagtens. Jeg har det jo godt her, så det er ikke utænkeligt.

Se også: TV: Var der straffe til Brøndby?

Siden skiftet har han fået spilletid i de fleste kampe, men det er ikke blevet til en fast plads i startopstillingen, som han havde håbet, han ville få. 11 kampe, otte indskiftninger og tre kampe fra start er det blevet til for ham.

- Jeg ville selvfølgelig gerne spille noget mere, sådan er det med alle fodboldspillere, som ikke starter inde hver gang. Jeg må bare give den gas til træning og vise mig frem, og så håber jeg, at jeg får chancen. Men så må jeg også se, om jeg ikke kan bidrage med andet. Det skal vi rutinerede spillere kunne.

Se også: Ove P: Værsgo BIF - her er tre point

Generelt er han tilfreds med sæsonen, som den er forløbet for ham og holdet.

- Det er et spændende projekt, synes jeg. Vi har det rigtig godt i truppen, og personligt er jeg faldet rigtig godt til herude. Desuden har vi som hold vist, at vi kan være med i Superligaen. Med undtagelse af Viborg-kampen er vi faktisk rigtig godt med i de fleste kampe, siger han.

Jan Kristiansen og FCV ligger med 17 point lige over stregen i Superligaen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere