Transfer-bombe i Superligaen: Nepal-stjerne på vej

FC Vestsjælland får forsvarsspilleren Rohit Chand, der er en stor stjerne i hjemlandet Nepal, til prøvetræning. Det bekræfter Ove Pedersen

Rohit Chand er en af Nepals bedst betalte fodboldspiller, og er muligvis på vej til Superligaen (Foto: Facebook)
Rohit Chand er en af Nepals bedst betalte fodboldspiller, og er muligvis på vej til Superligaen (Foto: Facebook)

Hvis der er to ting, man normalt ikke forbinder med hinanden, så er det Nepal og den danske Superliga. Alligevel kan de to ting smelte sammen inden så længe med FC Vestsjælland som fællesnævneren.

En af de nærmeste dage lander den 21-årige nepalesiske forsvarsspiller Rohit Chand nemlig i Slagelse, hvor han skal forsøge at overbevise Ove Pedersen og resten af trænerstaben i i FC Vestsjælland om, at han skal tilbydes en kontrakt. Tipsbladet.dk har tirsdag aften været i kontakt med Ove Pedersen, der bekræfter, at FC Vestsjælland snart får besøg fra Nepal.

Rohit Chand fik i går udleveret sit visa af den danske ambassade i Kathmandu, og dermed er alle formaliteter på plads – tilbage mangler kun flyveturen til Danmark.

- Prøvetræningen er en stor mulighed for mig. Jeg vil gøre mit bedste for at få en plads i truppen, siger Rohit Chand ifølge myrepublica.com.

Rohit Chand står noteret for 27 landskampe for Nepal og regnes som et af de største talenter i asiatisk fodbold, hvorfor han også er den bedst betalte fodboldspiller i Nepal. Tidligere har han været på blokken i så prominente klubber som Tottenham og Arsenal, uden at det dog blev til mere end snakken.

Nu venter Slagelse og den danske vinterkulde på Rohit Chand.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere