'Ulvene' på hård opgave i Slagelse

Der er lagt op til et spændende opgør i Slagelse, når Ove Pedersen og co. tager imod Glen Ridderholms tropper

Morten 'Duncan' Rasmussen skal på pointjagt mod de formstærke oprykkere. (Foto: Rasmus Baaner)
Morten 'Duncan' Rasmussen skal på pointjagt mod de formstærke oprykkere. (Foto: Rasmus Baaner)

Så er det fredag, og det betyder såmænd Superligabold, fredagens kamp er FC Vestsjælland, der tager imod ulvene fra Midtjylland.

Førerholdet i Superligaen skal ud og vise, at de godt kan slå holdet fra Slagelse, for den første kamp endte 2-2. Men har midtjyderne det, der skal til ?

Se også: Riddersholm: Mange uafklarede spørgsmål

Superligaens nummer et har været ramt af skader og karantæner den seneste tid, og der er hele 6 spillere der ikke er med i aftenens opgør. De fire midtbanespillere - Izunna Uzochukwu, Petter Anderson, Rilwan Hassan og Eyjolfur Hedinsson. Den stærke dansk/ukrainske forsvarsspiller - Erik Sviatchenko og den hollandske frontløber - Tim Janssen.

Se også: Eksperter: Sådan afgøres guldkampen

Vestsjælland derimod har den stærke forsvarsspiller Jean-Claude Bozga tilbage i truppen. Til gængæld har forsvarsspilleren Lasse Nielsen, angriberen Thiago Borges og Mads V. Petersen givet træner Ove Pedersen endnu flere grå hår på hovedet da de ikke kan deltage i opgøret.

Og Glen Riddersholm har været ude at sige at han ikke forventer en walkover.

Se også: Smalle AaB kan glemme guldet

- Vi møder et stærkt FC Vestsjælland-hold, der er kendetegnet ved at være fysisk stærke, dygtige på standardsituationer og godt organiseret. Der venter en af efterårets sværeste kampe, og mange hold har haft det svært i Slagelse, siger cheftræner Glen Riddersholm til fcm.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere