Ove Pedersen ærgerlig over nederlag

Ove Pedersen var tilfreds med indsatsen, men ærgerlig over udbyttet, da det i går blev til et 1-0-nederlag mod FC Midtjylland

Arkivfoto: Jens Dresling
Arkivfoto: Jens Dresling

Der var masser af chancer i begge ender, da FC Vestsjælland i går tog imod rækkens nummer et fra FC Midtjylland hjemme i Slagelse. Alligevel var det forhåndsfavoritterne fra det midtjyske, der trak det længste strå, men på trods af store chancer til specielt Morten "Duncan" Rasmussen, skulle der et selvmål til fra hjemmeholdets Jean-Claude Bozga, før midtjyderne kunne cementere tabellens førsteplads. 

Nederlaget ærgrer FC Vestsjælland-træner Ove Pedersen.

- De har flere chancer for at lukke kampen, og vi har to megachancer, som gør at vi kunne have vundet. Vi er selvfølgelig ærgerlige over ikke at have fået point i dag. Vi får lagt et tungt, tungt pres på dem i 2. halvleg. Vi spiller mod rækkens nummer 1., og har livtaget på dem i hele 2. halvleg. Det første kvarter virkede vi ikke afstemt i forsvaret. Der kunne vi godt mærke, at vi manglede Lasse Nielsen, uden at skulle sige noget dårligt om nogen. Jeg savnede lidt, at nogle af de erfarne spillere tager ansvar i denne periode, siger Ove Pedersen til klubben hjemmeside.

Se også: TV: Se selvmålet, der gav FCM smal sejr

På trods af nederlaget var træneren ganske godt tilfreds med holdets præstation og med mulighederne i den spillertrup, han fremadrettet skal arbejde med.  

- Jeg har ikke noget at klandre spillerne for, især 2. halvleg er rigtig god. Vores spillere viser stor mental styrke, ud over den fysiske styrke, som vi ved, de har. Vi bliver med at lægge på vores spil, og jeg er meget tilfreds med den trup, som vi har at arbejde med. Jeg er tilfreds med indsatsen, især i 2. halvleg, men selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke får point, lyder det fra FC Vestsjælland-træneren. 

Med nederlaget i Slagelse ligger oprykkerne nu på en 6.plads i Superligaen, men vestsjællænderne har blot tre point ned til Esbjerg på den forkerte side af nedrykningsstregen.  

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere