Superliga-klub på indkøb: Henter klasse-angriber

Nigerianeren Edward Ofere skriver kontrakt med FC Vestsjælland i dag, skriver svensk medie

Ove er på jule-indkøb (Foto: Jens Dresling)
Ove er på jule-indkøb (Foto: Jens Dresling)

FC Vestsjælland hentede søndag Peter Nymann til klubben, og nu er endnu en forstærkning ankommet til Slagelse-klubben.

I lighed med Peter Nymann er der tale om en spiller fra svensk fodbold. Den nigerianske angriber Edward Ofere, der spiller i svenske Trelleborg, har således skrevet kontrakt med Superliga-oprykkerne.Se også: FC Vestjælland henter Peter Nymann

27-årige Edward Ofere blev tidligere på året sat i forbindelse med netop FC Vestsjælland, men dengang afviste cheftræner Ove Pedersen over for tipsbladet.dk, at man var interesseret i angriberen. 

Ofere har kontraktudløb i Trelleborg ved årsskiftet og kan altså skifte kvit og frit. 

FC Vestsjælland har mandag eftermiddag bekræftet, at klubben har skrevet en kontrakt med den nigerianske angriber Edward Ofere, der løber et halvt år frem til sommeren 2014. Se også: Folkets dom: Top og flop i Superligaen

Dermed har klubben hentet to spillere i løbet af de seneste to dage, og cheftræner Ove Pedersen glæder sig over aftalen med Ofere, som han tidligere har haft kig på.

- Det er en spiller, som jeg har fulgt gennem mange år. Både i Esbjerg og AGF var jeg interesseret i ham, men af forskellige årsager lykkedes det ikke. Han har spillet i den italienske Serie A og han har været topscorer for Malmø for nogle år tilbage, men har så været ude af kontrakt, indtil han kom til Trelleborg i sommer. Her har han scoret otte mål i 11 kampe, så han har bevist sit værd, siger Ove Pedersen til tipsbladet.dk.

Ove Pedersen er godt tilfreds med FC Vestsjællands handler indtil videre. 

- Vi har hele tiden lagt op til, at vi skulle have nogle erstatninger for Sladan Peric og Lars Pleidrup, og at erstatningerne skulle være på et højere niveau. Ham her er en klasseangriber, så jeg mener, at vi har levet op til det, vi har sagt, vi ville gøre, siger Ove Pedersen. 

Se også: Nyt navn til Superliga-stadion: Harboe Arena Slagelse

Tidligere på året afviste han over for tipsbladet.dk, at klubben var interesseret i at hente Edward Ofere, men det var den heller ikke på det tidspunkt. 

- Vi var egentlig ikke interesseret, så jeg har ikke løjet, men for tre uger siden fik vi at vide, at der var en mulighed, og det har vi så gået efter. Så på den måde er den nuværende kontakt ny. Vi har været i dialog før, men der har været nogle forskellige problemer med hans rådgivere. Han passer godt ind i vores trup, som står godt rustet til foråret, siger Ove Pedersen. 

Cheftræneren oplyser, at FC Vestsjælland i princippet er færdig med at handle - dog mangler der et enkelt hængeparti. 

- Det afhænger af, om Jan Kristiansen forlænger sin kontrakt. Hvis han ikke gør det, har vi god tid til at finde en afløser, men nu afventer vi hans svar på det tilbud, vi har givet, siger Ove Pedersen.

0 kommentarer
Vis kommentarer