Annonce:
Annonce:

Indisk landsholdsspiller: Jeg skal til Vestsjælland

Den indiske landsholdsmålmand Paul Subrata hævder, at han skifter til FC Vestsjælland på en halvårig aftale

Har Ove Pedersen fundet nyt målmand? (Foto: Jan Sommer)
Har Ove Pedersen fundet nyt målmand? (Foto: Jan Sommer)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

FC Vestsjælland forlængede for nyligt kontrakten med målmand Thomas Mikkelsen, der har stået samtlige kampe for oprykkerne i denne sæson, men alligevel er der meget, der tyder på, at Slagelse-klubben får tilgang på målmandsposten igangværende transfervindue - og det er fra en egn af verden, man bestemt ikke ser hver dag i Superligaen.

FC Vestsjælland har haft den indiske landsholdsmålmand Paul Subrata til prøvetræning, og han forventer at skifte til de danske oprykkere, som han hævder har tilbudt ham en seks måneder lang kontrakt.

- Efter min prøvetræning, var klubbens cheftræner og målmandstræner imponeret over min præstation. De forsikrede mig, at jeg ville få kampe i Superligaen, hvis jeg gjorde det godt i træningskampene. Det har altid været min drøm at spille i en europæisk liga, og den tid jeg får mulighed for at tilbringe med trænerne og spillerne der, vil kun udvikle mig, siger Paul Subrata til ndtv.com.

FCV forlænger med keeper

Den 27-årige målmand, der står noteret for 67 landskampe for Indien, håber, at opholdet i FC Vestsjælland bliver et springbræt til noget større.

- Jeg håber at gøre det godt, så mine præstationer vil blive bemærket af klubber i England og Spanien - det er mit hovedmål, lyder det fra Paul Subrata.

FC Vestsjælland har endnu ikke officielt bekræftet, at man har skrevet kontrakt med den indiske målmand. Det har Slagelse-klubben til gengæld med Peter Nymann og angriberen Edward Ofere, der begge skifter til Slagelse-klubben med virkning fra i dag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: