SLUT: FCV besejrede OB

Træner Troels Bech har igen valgt at se bort fra den hurtige landsholdsspiller Emil Larsen, når OB her til eftermiddag møder Vestsjælland i Slagelse

Emil Larsen mod FC Vestsjælland tidligere på sæsonen. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Emil Larsen mod FC Vestsjælland tidligere på sæsonen. (Arkivfoto: Jens Dresling)

SLAGELSE (Ekstra Bladet): Det er ikke mange trænere, der vælger at holde sine landsholdsspillere på den splintrede træbænk fra begyndelsen af en kamp, selvom de er klar til at spille.

Men det har OB-træneren, Troels Bech, ikke desto mindre valgt at gøre med gepardhurtige Emil Larsen, når fynboerne møder Vestsjælland i Slagelse søndag eftermiddag.

Og Larsen har prøvet det før. I de to forrige spillerunder sad landsholdspilleren fra kampen mod England i marts også på bænken. Først da OB ude tabte med 2-0 til Midtjylland, og efterfølgende da fynboerne hjemme tabte med 0-1 til Nordsjælland.

Godt nok har Larsen været plaget af nogle småskader i sæsonen, men han skulle være helt klar til kamp igen. Derfor må Falk og Kadrii klare den alene i offensiven, når det kompakte Vestsjælland-forsvar skal åbnes. I hvert fald indtil Larsen muligvis skiftes ind.

Startopstillinger

FC Vestsjælland (5-4-1):

T. Mikkelsen – P. Nymann, L. Nielsen, J.C. Bozga, M. Christensen, M. Lumb – M. Dal Hende, H. Madsen, J. Kristiansen, R. Festersen – D. Sørensen

OB (4-4-2):

M. Toppel – M. Diarra, K. Larsen, D. Høegh, A. Skulason – M. Spelmann, J. Schoop, R. Falk – M. Abdellaoue, B. Kadrii

0 kommentarer
Vis kommentarer