Selvmål smeltede OB

Et selvmål af OB’s anfører Daniel Høegh afgjorde en intens og velspillet kamp mellem fynboerne og FC Vestsjælland - mandskabet fra Slagelse rykker nu længere væk fra bunden

FC Vestsjælland tog en meget vigtig sejr i bestræbelsen på at undgå nedrykning. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
FC Vestsjælland tog en meget vigtig sejr i bestræbelsen på at undgå nedrykning. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

SLAGELSE (Ekstra Bladet): Varmt. Jo, det var det da. Banen i Slagelse lignede en klassisk, grøn pistacie-kage, der var ved at blive bagt under solens stråler.

Og glassuren stod Vestsjælland og OB såmænd meget fint for kampen igennem.

Begge hold havde brug for en sejr. Vestsjælland , fordi de skal holde sig væk fra den truende bund, hvor de kun har to point ned til Viborg på 11.-pladsen. OB, fordi skal forsøge at holde sig over midten og tæt på toppen, hvor de har to point op til Nordsjælland. Og begge hold viste de ville vinde.

Men OB smeltede sammen, da det gjaldt, og et atypisk, velspillende Vestsjælland-mandskab fik en smal 1-0-sejr på et selvmål.

OB lagde ellers meget godt ud. Allerede efter ét sølle minut smækkede Martin Spelmann bolden ind foran til Bashkim Kadrii, der skød på Thomas Mikkelsen lige foran mål.

Senere svarede Vestsjælland godt igen med et stolpeskud fra Rasmus Festersen og en fin flugter af Dennis Sørensen, der dog gik langt over.

Men OB var ikke var ikke færdige. Både Rasmus Falk og Spelmann viste prøver på deres gode spark fra distancen, men uden at være rigtig tæt på at score.

Til gengæld var OB rigtig skarpe i begyndelsen af 2. halvleg. Desværre for dem var det i eget felt de scorede. Anfører Daniel Høegh snittede Michael Lumbs hjørnespark ind bag en chanceløs Mads Toppel. Her havde Vestsjælland altså en venlig påskehare i uheldige Høegh.

OB’s store problem viste sig generelt i kampen at være tempoet. Fynboerne fik ikke sat fart nok over kanterne, det skete først da Emil Larsen kom på banen med en halv time igen.

Men da var det for sent for OB, selvom de pressede godt på og fik udfordret Mikkelsen i Vestsjælland-målet mod slutningen.

Dermed trækker Vestsjælland yderligere fra bundholdene AGF med 29 point, Viborg med 27 og SønderjyskE med 25. Holdet fra Slagelse har nu 32 point på 9.-pladsen.

Se også: Spelmann: Vi sidder med lortenSe også: Rasmus Festersen: En klassisk FCV-sejr

0 kommentarer
Vis kommentarer