Gabende nullert i Slagelse

Der var ikke meget at råbe hurra for, da FC Vestsjælland spillede 0-0 mod FC Nordsjælland i en kedelig og chancefattig Superliga-dyst i Slagelse

SLAGELSE: (Ekstra Bladet): 90 lange minutter kastede ingen scoringer af sig, da FC Vestsjælland hjemme kvalte Nordsjællands spil og sikrede sig et point efter 0-0 foran 2197 tilskuere. Dermed kom FCV over stregen igen, mens FCN smed point i kampen om de europæiske billetter.

Vejret var ellers i absolut topform mandag aften på Harboe Arena Slagelse. Desværre viste hverken værterne eller gæsterne det samme niveau som forårsvejeret. FC Vestsjælland stod kompakt med tætte kæder, mens FC Nordsjælland fik lov til at spille bolden rundt midt på banen. Det gav et ufatteligt lavt antal af chancer. Og når de opstod, så manglede skarpheden.

Se også: Dommen over bundgyset: De to hold rykker ned

Den tidligere AB-spiller Marc Dal Hende åbnede med en god mulighed. Smart tog han en lang aflevering ned, men hans afslutning blev stoppet af en vågen David Jensen. På det efterfølgende hjørnespark fik FCV’s stærke bøfstopper Jean-Claude Bozga snittet bolden videre til Lasse Nielsen, der pandede bolden mod mål. Men for anden gang inden for få minutter var David Jensen på plads med en stærk redning.

Jensen stod i buret for syvende gang i træk, mens den tidligere Brøndby- Liverpool og Viborg-målmand, Martin Hansen end ikke var at finde i truppen til kampen, selv om han var med på truplisten dagen før.

Senere i første halvleg burde Nordsjælland have taget føringen, da Jens Stryger Larsen blev spillet igennem efter en længere stribe gode FCN-kombinationer. Den sidste aflevering stod den velspillende Anders Christiansen for, men Jens Stryger Larsen kiksede sin afslutning, hvorfor Thomas Mikkelsen kunne trække sig sejrsrigt ud af duellen.

Se også: Norske mestre ude efter FCN-talent

FC Vestsjælland havde trukket sig sejrsrigt ud af de to første møder med FC Nordsjælland i denne sæson. Men det var som om, at gæsterne havde lettere ved at holde FCV nede på standardsituationerne, som ellers er Ove Pedersens mandskabs farligste våben. Dertil leverede mandskabet fra Farum en disciplineret defensiv indsats.

I anden halvleg var Rasmus Festersen tæt på at overrumple stærke David Jensen, da han fra 35 meters afstand forsøgte sig med et lykketræf – uden held. Efterfølgende sad FCN igen på spillet. Men gæsterne lod hele tiden fem markspillere blive tilbage, hvilket gjorde det svært for Kasper Hjulmands tropper at skabe overtalssituationer.

Se også: Hævntørstigt FC Nordsjælland vil passe på dødbolde

Den tidligere Brønshøj-bomber Danni König fik sin Superliga-debut for FC Vestjælland med 10 minutter tilbage på uret, Königs første Superliga-kamp siden 2009, hvor han fik ni minutter på banen for Randers. Men König fik heller ikke måltavlen til at lyse op. FCN-profilen Joshua John blev pillet ud midt i anden halvleg til stor utilfredshed.

Der blev aldrig scoret. Det hele sluttede, som det startede – 0-0. Dermed går FC Vestsjælland forbi Viborg og sætter sig på 10.-pladsen med 28 point for 25 kampe, mens FC Nordsjælland kommer på siden af Esbjerg med 33 point for 25 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer