Ove Pedersen: Vi kan spille varieret

FC Vestsjællands træner Ove Pedersen var ærgerlig over Sønderjyskes udligning, men tilfreds med præstationen

(Foto: Ernst van Norde)
(Foto: Ernst van Norde)

- Det var ærgerligt. Om det var fortjent eller ufortjent, så er der ikke noget at gøre ved det.

Med disse ord beskrev FC Vestsjællands cheftræner, Ove Pedersen, sine følelser efter en sen Sønderjyske-udligning, som betød et 1-1-resultat i Haderslev.

Det var da også lige ved og næsten for Ove Pedersen, at han kunne tage tre og ikke et point. Ove Pedersen kunne da heller ikke sætte en finger på sine spilleres præstation.

- Vi viser høj moral i alle kampe. Og i alle kampe, vi spiller, har vi en chance for at få point. Det beviste vi igen. Det er selvfølgelig ærgerligt, når vi er så tæt på, siger Ove Pedersen.

Ifølge Ove Pedersen var det mere end fortjent, at han og resten af FC Vestsjælland-mandskabet kunne tage et point med til Slagelse.

- Sønderjyske fik tryk på til sidst, og de fik en masse dødbolde. Men de spillede sig ikke til en chance i åbent spil.

- Sønderjyske er farlige på standardsituationer. Men dem fik de ikke i første halvleg, fordi vi havde lagt en taktik, hvor vi holdt dem væk fra vores mål, forklarer han.

Oven på det uafgjorte resultat ser Ove Pedersen lyst på FC Vestsjællands situation i Superligaen. Men han erkender, at det stadig er utroligt tæt i bunden.

- Sønderjyske bruger en hjemmekamp mod en direkte modstander til at spille uafgjort, så det bliver tæt. Men jeg hæfter mig nu mere ved vores situation. Vi kan lave præstationer mod alle modstandere.

- Nu har du set tre forskellige udgaver af FC Vestsjælland i Esbjerg, i Nordsjælland og her, hvor vi spiller på tre vidt forskellige måder. Det er et godt aspekt, at vi kan spille så varieret, mener han.

0 kommentarer
Vis kommentarer