TV: Flyvende Due frelser FC Vestsjælland

En flot scoring fra hver side gav et point til hvert mandskab, da FC Vestsjælland og Sønderjyske delte i Slagelse

Tommy Bechmann scorede i sin superligakamp nummer 150.
Tommy Bechmann scorede i sin superligakamp nummer 150.
Følg Fodbold
Følg 1. division

SLAGELSE (Ekstra Bladet): Givet vi er tidligt på sæsonen, alligevel var dagens dyst i Slagelse en af de kampe, som ingen af klubberne kunne tåle at tabe.

Tommy Bechmann fejrede sin Superliga-kamp 150 med at bringe gæsterne i front i en første halvleg, hvor den bagende oktobersol leverede en bragende indsats, langt bedre end spillet på banen.

Pourie: På et eller andet tidspunkt scorer jeg vel

Efter pausen fik FC Vestsjælland kæmpet sig tilbage i kampen ved Anders Due, der med et flyvende hovedstød udlignede til slutresultatet 1-1.

Sønderjyske spillede 1-1 for femte gang i træk, hvilket er ny national Superliga-rekord. Tillykke til Lars Søndergaard og co. Tommy Bechmanns scoring var nummer 21 for Sønderjyske. Tillykke til Bechmann.

Liga-profil var ti kilo for tung

Dermed mangler den lyse angriber kun at score tre gange for at tage pladsen som klubbens mest scorende Superliga-spiller, to gange for at tangere den. Æren tilhører i skrivende stund Kenneth Fabricius.

Kampen startede roligt. De 2677 tilskuere fik serveret en sløj omgang tømmermændsbold. Sønderjyske virkede mest friske fra start, men tyske Marvin Pourie var uskarp, da han ellers fik en glimrende mulighed i begyndelsen.

Senere troede de fleste, at den store rumænsk-congoleser Jean-Claude Bozga havde bragt vikingerne fra Slagelse i front, da han sendte et videresnittet hovedstød i nettet bag Marin Skender.

Ove P. efter debutsejr: Mit livs sværeste kamp

Konfettien blev poppet og stadionspeakeren gik i gang med jubelmanualen, men Bozga var løbet i offside, hvorfor scoringen blev kaldt tilbage, ligesom speakeren måtte sige undskyld.

Jan Kristensen fik et gult kort for en grov tackling, hvilket fik gæsternes 25(?) medrejsende fans til at råbe følgende i kor: 'Svin, svin, svin, svin.' De kunne høres klart og tydeligt.

10 minutter før pausen tog gæsterne så ansvaret for at levere lidt underholdning og satte en flot scoring i nettet.

Daniel Jensen lavede en 'Michael Laudrup', eller 'Michael Krohn-Dehli' om man vil og fandt jubilaren Bechmann med et elegant chip., Bechmann sagde pænt tak og køligt knaldede han bolden ind bag FC Vestsjælland Thomas Mikkelsen. Keeperen, der pryder coveret af FCV's udgave af FIFA15, havde ingen chance.

Samme elegance var der over FC Vestsjællands udligning i anden halvleg. Peter Nymann kom til indlæg på kanten, bolden landede i nærheden af Anders Due der flot headede vikingerne på 1-1.

Så var vi ligesom i gang. Nu kunne det kun blive en hæsblæsende afslutning.

Der blev skiftet flittigt ud og gjort klar, men der var ikke mere at komme efter.

Det hele sluttede 1-1 i Slagelse.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+