Bookmakere enige: Han fyres som den næste

Michael Hansen er bookmakernes favorit som den næste Superliga-træner, der bliver fyret, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der fuld opbakning fra bestyrelsen til FC Vestsjælland-chefen

Michael Hansen er ifølge bookmakerne favorit til at blive den næste Superliga-træner, der bliver ofret (Foto: Jens Dresling)
Michael Hansen er ifølge bookmakerne favorit til at blive den næste Superliga-træner, der bliver ofret (Foto: Jens Dresling)
Følg Fodbold
Følg 1. division

Superligaen har allerede budt på to trænerfyringer i denne sæson, og skal man ellers tro bookmakerne, bliver Michael Hansen den næste, der bliver ofret.

FC Vestsjælland overvintrer på den forkerte side af nedrykningsstregen, og efter Jesper Sørensen mandag blev fyret i Silkeborg, har Michael Hansen overtaget rollen som bookmakernes favorit til at blive fyret som den næste.

- Michael Hansen fra FC Vestsjælland bliver en naturlig favorit qua deres position under nedrykningsstregen, siger oddssætter hos bet25.dk Frederik Skov, og der er opbakningen fra hans oddssætter-kollega hos Betsafe Thomas Holm:

- Michael Hansen er den oplagte favorit til at få den næste fyreseddel. FCV ligger under stregen, og Hansen har ikke haft den store succes med at implementere en ny og mere boldbesiddende stil.

Bet25.dk giver pengene 2,5 gange igen på en fyring af Michael Hansen, mens der er odds 2,4 hos Betsafe

Sådan flækker man lige en træner, SIF!

FC Vestsjælland har hentet 15 point i efteråret og er fire point efter OB, der er kravlet over nedrykningsstregen efter trænerskiftet fra Troels Bech til Ove Pedersen.

Slagelse-klubben lukkede efteråret med 1-1 hjemme mod Hobros oprykkere, men trods den noget sløje pointhøst og bookmakernes profetier skulle Michael Hansen sidde trygt i trænersædet i Vestsjælland.

Klubbens bestyrelse - med ejer Kurt Andersen i spidsen - mødtes efter kampen mod Hobro, og meldingen fra det møde skulle ifølge Ekstra Bladets oplysninger være, at der er fuld opbakning til Michael Hansen fra bestyrelsens side.

Michael Hansen føler sig sikker
Hovedpersonen selv føler sig da heller ikke fyringstruet.

- Jeg føler, at jeg har opbakningen. Vores ambitioner er til noget mere, og vi arbejder på det. Der er sat en masse gode ting i gang, og jeg har en bestyrelse, der bakker mig op. Vi er ikke tilfredse, men vi tror på, at vi har redskaberne til at overleve.

- Det er en konstruktiv dialog, jeg har med bestyrelsen. Jeg bliver spurgt, 'hvad kan vi gøre for, at du får endnu bedre vilkår, Michael' i stedet for, at de siger 'du gør det ikke godt nok', siger Michael Hansen til Ekstra Bladet.

Ti vest-spillere på efterårets Superliga-hold

De to bookmakere er enige om, at Glen Riddersholm sidder mest sikkert, men er til gengæld uenige om, hvem der næstefter efter Michael Hansen sidder på Superligaens varmeste trænersæde.

- Der også har været støj på linjen hos Olafur Kristjansson i FC Nordsjælland, som derfor også ligger lavt, siger bet25-dk's Frederik Skov, mens Betsafe skæver mod Vestegnen:

- Thomas Frank bør heller ikke føle sig for sikker i sædet, da Brøndby langtfra har levet op til forventningerne. Får Brøndby en skidt start på foråret, er der efter vores mening, ikke langt til en fyring, siger Thomas Holm.

Hvem ryger som den næste?

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+