FCV-anfører misser forårspremiere

Henrik Madsen bliver ikke klar til FC Vestsjællands opgør mod FC København i næste uge.

Kasper Risgård (tv.) og Henrik Madsen i duel. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Risgård (tv.) og Henrik Madsen i duel. (Foto: Lars Poulsen)

Superligaklubben FC Vestsjælland begynder i næste weekend redningsaktionen i Superligaen uden anfører Henrik Madsen.

Anføreren har været ude i næsten hele træningsopstarten, og han er ikke i spil til den svære udebanekamp mod titelaspiranterne FC København i næste uge.

- Der kommer desværre nok til at gå lidt endnu, før jeg er helt klar, siger Henrik Madsen til bold.dk.

- Jeg er så småt tilbage på træningsbanen, men når jeg ikke har trænet med holdet i en måned, så skal jeg først træne kontinuerligt uden problemer i en uge eller to, før jeg begynde at tænke på at komme i kamp, siger han.

Det er en lyskeskade, som har forvist Henrik Madsen til fysisk træning frem for træning med holdkammeraterne. Anføreren har derfor heller ikke deltaget i nogle af FC Vestsjællands træningskampe.

Jukka Raitala (gemt bag bolden) er ny mand i Superligaen (Foto: AP) FC Vestsjælland Superligaklub forstærker sig med landsholdsspiller

Selv uden anføreren har Slagelse-klubben præsteret godt. Det er blevet til fire sejre og en uafgjort i de første fem træningskampe.

Der er brug for at overføre de takter til Superligaen, hvor FC Vestsjælland har fire point op til OB, der ligger på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Lørdag har FC Vestsjælland sidste chance for at pudse spillet af, når klubben møder svenske Helsingborg i en træningskamp.

Osama Akharraz spiller resten af sæsonen i FC Vestsjælland. (Foto: Claus Bonnerup) FC Vestsjælland Officielt: Akharraz får et halvt år i FCV

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer