FCV-træner: Nu burde jeg måske ha’ fyresedlen

Michael Hansen i godt humør efter tre sjældne point i Odense, men erkender: - Det havde været håbløst, hvis vi havde tabt – nu ser det kun enormt svært ud

Michael Hansen fik forårets første sejr som FCV-træner. (Foto: Lars Poulsen)
Michael Hansen fik forårets første sejr som FCV-træner. (Foto: Lars Poulsen)

Nu har Michael Hansen uge efter uge forholdt sig til det simple spørgsmål, som FC Vestsjællands sportschef Jacob ’Gaxe’ Gregersen har besvaret nogen lunde i retning af, at tilliden til træneren er der – indtil den ikke er det længere.

Efter ét sølle point i ti kampe kom så tre point i Odense og en forlænget livline til Superligaen. Det logiske spørgsmål til Michael Hansen må så være:

Nu har I vundet – regner du så med at blive fyret?

- Haha, ja sådan burde det måske være. Men nej! Jeg er meget, meget glad, og vi skal have lov til at hygge os resten af aftenen, men vi spiller jo allerede lørdag igen. Der er stadig et kæmpe hul, vi har syv point op, og vi er stadig storfavoritter til at rykke ned, men vi fik i hvert fald skudt ind i os selv, at vi godt kan være med. Selvfølgelig skal den have chancen – men den skal have chancen en kamp ad gangen, siger Michael Hansen.

Rasmus Festersens udligning fire minutter efter pausen og græske Apostolos Vellios’ sejrsmål forkortede hullet op til OB til syv point.

Se også: FCV lever - trækker OB med ned i dyndet

- Hullet er så stort, at vi  ikke kan kigge længere frem. Det havde været totalt lukket, hvis vi havde tabt i dag. Så havde det været håbløst – hvilket selvfølgelig er let at sige bagefter, for jeg havde jo planlagt at sige noget andet, hvis det blev tilfældet, haha. Men det havde været håbløst, for hvor skulle energien komme fra, spørger Michael Hansen.

Formentlig cheftræner i FC Vestsjælland et par kampe endnu...

- Vi brugte pausen fint. Når du står i omklædningsrummet, kan du med det samme mærke på holdet, hvor det er henne – og der var simpelt hen så meget positiv energi i spillerne, selv om vi var bagud, og det så ret håbløst ud.

- Vi er jo med i kampen og skaber noget. Vi kommer bagom dem seks-otte gange, men kvaliteten er ikke i orden. Dårlige indlæg! Det snakker vi om, og så taler vi om at gå op i det pres, der skal til, forklarer Michael Hansen.

- Det er klart, at vi var meget nervøse det sidste stykke tid. Sådan er det jo med et hold, der ikke har vundet i meget lang tid, så bliver man sgu nervøs, når man fører 2-1 ti minutter før tid, siger han.

- Vi prøver at give den selvtillid, selv om resultaterne sparker dem i hovedet hele tiden. Sådan har vi uden for banen det også. Vi har nogle opskrifter til nogle simple ting, og vi har det sådan, at hvis tingene skal gå den gale vej, så skal det saft susemig være med et kæmpe hjerte og god energi.

- Fodbold bliver jo afgjort på kvaliteter. Vi har Rasmus Festersens scoring, der sætter os i gang, Thomas Mikkelsens redninger – vi har de kvaliteter, der lige skal til i dag, og dem har vi så ikke haft i de foregående kampe, siger Michael Hansen, inden turen går ud til vognmanden fra Slagelse.

Se også: OB-profil i krig med fans: Jeg kan ikke lide dem

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere