Forsvarsprofil forlænger med AC Horsens

Forsvarsspiller Morten Rasmussen har fået forlænget sin aftale med AC Horsens trods en langvarig skade og klubbens økonomiske problemer

AC Horsens meldte i efteråret ud, at klubben er i problemer økonomisk. Derfor var ledelsen nødt til at tage nogle svære beslutninger, blandt andet skulle alle i klubben forbi kontoret for at tale kontrakt og planer, ligesom AC Horsens måtte nedlægge talentarbejdet i klubben. Siden har ACH dog fundet pengene til at køre ungdomsafdelingen videre, og nu er der også fundet penge til en forlængelse.

29-årige Morten "Molle" Rasmussen har ikke spillet i denne sæson, fordi han sidder ude med en skadet akillessene, men træner Bo Henriksen og klubben er godt klar over, at den tidligere Brøndby-forsvarer med sin rutine er en vigtig spiller, derfor har klubben valgt at forlænge Morten Rasmussens kontrakt frem til sommer. Han havde ellers kontraktudløb 1. januar - og var således fri på markedet.

- Det har været rigtig godt at fremtiden på plads, og jeg er sindssyg taknemmelig for det, AC Horsens har gjort for mig, både da jeg forlængede sidst og også denne gang. Det er jo ikke en selvfølge, man får en ny kontrakt, når man ikke har spillet en kamp i over et år, så jeg er rigtig glad for forlængelsen med AC Horsens, siger Morten Rasmussen i en pressemeddelelse.

Han påbegynder træningen med holdkammeraterne den 14. januar, men det bliver ikke 100 procent fra start. Han skal fortsat bygge på i forhold til sin skade, så han er klar til at biddrage i foråret. Træner Bo Henriksen ser også med glæde på forlængelsen.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi har fået forlænget med "Molle". Vi er klar over, at han ikke har kunnet bidrage på banen i efteråret, men vi håber rigtig meget på, at "Molle" i løbet af opstarten af forårssæonen igen kan blive helt klar til at spille for AC Horsens. "Molle" er en ledertype, der indeholder de værdier, som AC Horsens gerne vil stå for med hårdt arbejde, ydmyghed og holdånd, og selv om "Molle" ikke har spillet kampe, er han en supergod mand at have i truppen. Nu håber vi på, vi i samarbejde kan få ham til at være en del af holdet på banen også, udtaler træner Bo Henriksen.

Morten "Molle" Rasmussen fik debut for Brøndby i 2005 - han skiftede i 2008 til AC Horsens.

0 kommentarer
Vis kommentarer