Her er Ove Pedersens nye træner-job

Det næste år skal Ove Pedersen være cheftræner i 1. divisions-klubben FC Fredericia

Fodboldtræneren Ove Pedersen skal fremover være cheftræner i FC Fredericia i 1. division.

Det oplyser den jyske klub på sin hjemmeside.

Ove Pedersen, der senest har stået i spidsen for OB og klarede frisag i Alka Superligaens bundstrid, har fået en etårig kontrakt i Fredericia.

Fredericia klarede akkurat skærene i 1. division, hvor holdet endte sæsonen to point over nedrykningsstregen. Ove Pedersen ser frem til at fortsætte karrieren i klubben, hvor der venter ham udfordringer med blandt andet en stor udskiftning i truppen.

Brian Fakkenor (i rød trøje) er død af borrelia. (Foto: Ernst van Norde) 1. division Tidligere Superliga-spiller er død

- Jeg har et rigtig godt kendskab til FC Fredericia, og jeg kender det som en god klub med et godt fuldtids-setup. Jeg har aldrig lagt skjul på, at 1. division også er tiltalende for mig, og jeg ser frem til de opgaver, der venter for os i den kommende sæson.

Skal nok komme styrket ud
- For selvom vi står over for en større udskiftning i truppen, så er jeg fuld af fortrøstning over for, at vi nok skal komme styrket ud til den nye sæson, siger Ove Pedersen.

David Nielsen her sammen med Real Madrids Martin Ødegaard, som han som træner var med til at udvikle. (Foto Godsetmedia) 1. division Moden David klar til Lyngby: Vi skal i Superligaen

Det er blandt andet forsvarsspilleren Marc Pedersen, som forlader Fredericia til fordel for superligaklubben Sønderjyske i den kommende sæson.

Direktør Stig Pedersen er meget glad for, at det lykkedes at finde en så rutineret træner til at tage over for Peter Sørensen, der reddede Fredericia fri af nedrykning.

- Jeg er rigtig glad og stolt på klubbens vegne over, at det er lykkedes at tiltrække en så stor kapacitet og en træner med så fornemt et cv til klubben det kommende år, siger han.

Ove Pedersen har tidligere rykket FC Midtjylland, AGF og FC Vestsjælland op fra 1. division til Superligaen.

6 kommentarer
Vis kommentarer