Her er Vejles nye playboy-millionær: Poserer med damer og pistoler

Vejle Boldklub har fået en ny, flamboyant rigmand som ejer. På Facebook poserer han med letpåklædte damer, pistoler og en enkelt superstjerne

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Umiddelbart er der langt fra Moldova til Nørreskoven i Vejle.

Men ikke for den 30-årige rigmand Andrei Zolotko, der sammen med en kinesisk forretningspartner har overtaget aktiemajoriteten i traditionskluben.

Vejle Boldklub har netop præsenteret manden fra Moldova som deres nye ejer, og måske kan Vejles fans se frem til et saftigt krydderi på frikadelle-livet i 1.division.

På Facebook poserer den nye ejer i hvert fald på adskillige billeder med letpåklædte kvinder, lækre både, en Real Madrid-stjerne og flere pistoler

Artiklen fortsætter under billederne

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Foto: Facebook
Foto: Facebook
 

Ekstra Bladet har talt med bestyrelsesmedlem i Vejle Boldklub, Klaus Eskildsen, der beskriver den nye ejer som yderst sympatisk og kompetent.

- Vi har fundet frem til ham via vores kontakter og hans kontakter, siger Klaus Eskildsen.

- Har han tidligere været agent?

- Jeg vil ikke sige, at han er agent, men han har bevæget sig i fodboldverden i rigtig mange år. En ung fyr, der har kendskab og kontakter til Danmark.

- På Facebook ser det ud til, at han har en lidt flamboyant livsstil med pistoler og letpåklædte damer. Hvordan spiller det sammen med Vejles image?

- Det må jeg sige, at jeg ikke helt har set. Det kan jeg ikke udtale mig om. Det vidste jeg ikke noget om. Jeg vil nu sige, at han er en meget, meget sympatisk fyr, siger Klaus Eskildsen til Ekstra Bladet.

- Hvad bliver hans rolle så nu?

- Det bliver at hjælpe mig med at rekruttere nogle spillere. Han har færdes i fodboldverden i en del år, så han har mange kontakter i forskellige lande. Det skal han være med til, så det var et godt match med Vejle.

- Det er måske ikke det mest oplagte match. Hvordan finder en mand fra Moldova lige sammen med Vejle?

- Det er en af de tilfældigheder, der nogle gange opstår. En kender en, som kender en, og så var det et godt match, siger Klaus Eskildsen.

Selskabet Klaus Eskildsen Holding ApS ejer også en del af aktierne i selskabet bag fodboldklubben, og Klaus Eskildsen kommer også til at indgå i bestyrelsen sammen med de to udenlandske forretningspartnere og advokaterne Flemming Jensen og Gert Eg.

Artiklen fortsætter under billederne

Her poserer Andrei Zolotko sammen med Real Madrid-stjernen, Karim Benzema (Foto: Facebook)
Her poserer Andrei Zolotko sammen med Real Madrid-stjernen, Karim Benzema (Foto: Facebook)

Foto: Facebook
Foto: Facebook
 

Kendt i Danmark
Ifølge Tipsbladet har Andrei Zolotko en række tråde til Danmark og har tidligere arbejdet som 'transferkonsulent' under et pseudonym.

Andrei Zolotko er nemlig også agent og går under navnet Andrew Zolotko. Eller Andrew Zolotco, som det også staves flere steder. Tipsbladet.dk har fået dette bekræftet.

Tipsbladet skriver, at han fik Marcos Urena til FC Midtjylland fra Krasnodar og Izunna Uzochukwu til Amkar Perm via sit virke som 'transferkonsulent'. Han har også arbejdet for tidligere kendte ansigter i Superligaen såsom Baba Collins og George Florescu.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Andrei Zolotko, men ifølge Klaus Eskildsen har han den nye ejer lige skiftet telefon, ligesom han har for travlt til at tale med os, fordi han skal skaffe spillere til klubben.

Senest måtte Vejle melde afbud til to træningskampe mod Silkeborg og Esbjerg, fordi de ifølge sportschef Steen Thychosen ikke mente, at de kunne stille et konkurrencedygtigt hold.

I pressemeddelelsen oplyser Vejle:

- Andrei Zolotko har et indgående kendskab til fodboldverdenen samt et kæmpe netværk. Det er netop denne knowhow, som skal være med til at sikre udviklingen af Vejle Boldklub, skriver klubbens ledelse i pressemeddelelsen.

- Andrei Zolotko vil indgå aktivt i denne udvikling, og vil derfor i store perioder være bosiddende i Vejle, så han kan følge og bistå udviklingen på nært hold, lyder det videre.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad er Andrei Zolotko 30 år og fra Moldova.

I første omgang hedder det, at man vil etablere "et nyt, sundt og bæredygtigt setup i 1. division.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Foto: Facebook
Foto: Facebook
 

1 af 6 Foto: Facebook
2 af 6 Foto: Facebook
3 af 6 Foto: Facebook
4 af 6 Foto: Facebook
5 af 6 Foto: Facebook
6 af 6 Foto: Facebook
116 kommentarer
Vis kommentarer